Carls rum

 
 
Välkommen in till Carl!
 
Killarnas rum ligger vägg i vägg på övervåningen...
 
Det var några av er som skrev och efterlyste ett program där Carls rum är omgjort efter idéerna från Amelias moodboard men något sånt program finns tyvärr inte inspelat. Hade varit jättespännande att se men i så fall får jag göra ett program på egen hand, haha!
 

Rummet är fortfarande lite av ett work in progress men några små förändringar har jag fått till sen Stilsäkert-teamet hälsade på här hemma.
 
 
Fick många bra uppslag på idéer som jag kommer ta med mig. På den här väggen tipsade Amelia om förvaring i form av hyllplan längs med hela väggen och det är någonting som jag absolut skulle kunna tänka mig. Som ni vet gillar jag den typen av förvaringslösningar i barnrum.
 
 
En tapet på någon av väggarna vore såklart urfint och det skulle helt klart mjuka upp rummet men där delar jag och min kära sambo inte samma uppfattning. Än så länge har jag inte lyckats övertyga honom och sen är det ju det där med att hitta den rätta tapeten. Som jag inte tröttnar på i första taget. Svårt...
 
 
Amelias tips om en matta i någon jordnära färg kändes helrätt och med tanke på hur mycket jag tycker om våra mörkgrå Morum-mattor från Ikea som vi har i vardagsrummet så fick det bli samma mattor fast i beige till båda killarnas rum.
 
Det kommer hända grejer på barnrumsfronten framöver men just nu känner jag mig rätt nöjd med Carls rum. Har planer på att hitta en fin tavla till honom och byta ut biltavlan men där kommer velmajan i mig fram igen...
 
Kram

En trappa upp

 
Imorgon tänkte jag att ni skulle få följa med en trappa upp och titta in i Carls rum. Blev det några förändringar?
 
Det blev en sjuk-helg...

Trots att jag försökte peppa upp mig inför helgen så höll det sig inte och både jag, Philip och Carl har varit krassliga. Henrik är inte helt i form efter lunginflammationen än men han har nog känt sig fräschast av oss alla så det säger väl endel om hela familjens mående. Nu vill bara snabbspola timmarna som är kvar av den här helgen och vakna upp frisk utan min hemska hosta imorgon...
 
Nu: en kopp te och senaste Relationspodden med Bingo och Katrin. För er som inte har lyssnat än - gör det! Måste erkänna att det här var ett par som jag dömt på förhand utifrån sociala medier men deras podd är bara så bra. Underhållande och med hög igenkänningsfaktor.
 
Kram

Helgplaner

 
Helg i sikte!
 
Halvligger här i soffan och försöker förtränga att jag inte känner mig helt frisk. Det har varit lite för mycket senaste tiden och jag orkar bara inte bli sjuk just nu. Inte igen...

Aja, i helgen ser jag fram emot att träffa en kompis som jag inte träffat på evigheter, kanske hinner jag med lite shopping och imorgon ska Philip hem till en förskolekompis på kalas. Maskeradkläder och present till födelsedagsbarnet fixade vi tidigare idag.
 
Kram