Pomp de Lux

 
Lite nytt fint i Philips höstgarderob från danska märket Pomp de Lux.
 
Måndag och ny vecka!
 
Blev så nöjd med kläderna på bilden som jag beställde till P tidigare i höstas att jag var tvungen att klicka hem en ny beställning med fler plagg och lite större storlekar på studs. Min andra beställning landade här hemma i slutet på förra veckan så nu är vi kittade så det nästan räcker och blir över.
 
Pomps mysbyxor är lite smalare i modellen med detaljer som fickor fram och bak, nitar och sömmar som gör att mysisarna ser lite mer "klädda" ut vilket jag gillar. Chinosen i haremsmodell är verkligen urfina och att det är mudd i midjan är bara ett stort plus nu när Philip är blöjfri och ska klara av toalettbesöken på egen hand. Inga krångliga knappar eller dragkedjor att fixa med!
 
Kram
 
ps. Nope, det blir nog ingen bebis idag heller. Förberedelserna håller nästan på att gå till överdrift här hemma nu när dagarna går. Tvättkorgen är tom och t.o.m. städskåpet är pedantiskt organiserat. "Hur länge har du planerat att vara borta?" frågade min svärfar i helgen när jag hade genomgång och visade honom alla små matlådor i frysen jag förberett till Philip.

Lördag & söndag


Ett stycke limegrön hortensia på soffbordet. När jag köpte den i våras var blommorna vita men nu har den alltså skiftat om till grönt. Har läst mig till att det beror på ph-värdet i jorden ändrats. Mycket man (läs jag) inte vet om blommor...
 
Sköna söndagskväll!
 
Ännu en helg har passerat och ärligt talat händer det inte mycket just nu. Igår tog vi oss ner på stan för att fixa med några ärenden men annars har jag mest varit hemma och vilat med stora magen i vädret medan killarna varit iväg på olika aktiviteter.
 
Idag har Philip hunnit med både Knatteskutt, lek i Stadsparken, Wadköping, dockteater och som avslutning våffelmys hemma hos farfar Jajja. Har en känsla av att någon kommer sova väldigt gott i natt...
 
Nu väntar en lugn kväll i tv-soffan. Varken mer eller mindre!
 
Kram på er alla fina!

Unnar mig

 
Nya Damernas Värld, lite gott te och favoriten kokosbollar. Fredagsunnar mig i väntan på bebisen...
 
 
 En kopp värmande jasminte. Brr vad kallt det är här i Örebro idag!
 
 
I tidningen finns bl.a. en intervju med duktiga guldknappsvinnaren Valerie Aflalo. Är lite småavundsjuk på Valeries mörka naglar på den här bilden som ser ut att ha den perfekta höstnyansen. Ett tjusigt vinrött lack åker direkt upp på önskelistan!
 
 
Corokian har nu överlevt en hel vecka i mitt våld (tjoho!) och i bakgrunden skymtar ni två naturfärgade korgar från Rice som nyligen flyttat in i vardagsrummet. Perfekt leksaksförvaring för Philips alla bilar. Det är nästan bara bilar som gäller här hemma just nu!
 
 
Nom, nom... Assietten kommer från Mateus och tekoppen från Iittala.
 
Ikväll har Philip beställt tacos till middag och så får det bli. Det är väldigt sällan vi äter just tacos men han hade tydligen sett reklam för Santa Maria när han och H var och handlade häromdagen och sen dess har han varit fast besluten om att tacos ska vara fredagsmaten här hemma.
 
Tacos och popcorn var 3,5-åringens förslag på den ultimata fredagsmiddagen men popcornen sparar vi nog tills efter maten...
 
Kram