Trick or treat?

 
Skelettdräkten och pumpan (en lysgrej som snurrar) hittade vi på ute på Toys "R" Us som hade en smått gigantisk Halloween-avdelning i år.
 
Trick or treat?
 
Philip har verkligen laddat för den här dagen och imorse ville han att vi skulle åka in till stan för att gå på bu-marknaden.
 
Vad? Jo men så som dom gör i filmen "Nicke Nyfiken firar Halloween" som han sett både en och två gånger den senaste veckan. Försökte så gott jag kunde förklara att det inte fanns någon bu-marknad nere på stan idag och han nöjde sig med att dra på sig skelettet och köra lite bus eller godis hos två grannkompisar i stället.
 

Slutet gott, allting gott! 
 
Happy halloween förresten! Här åker strax godisskålarna fram lagom till kvällens Idol...
 
Kram

Höstlistan

 
På min önskelista inför kyligare dagar står plagg i cashmere högst upp. Älskar verkligen cashmere och just nu ligger en beställning från Soft Goat och väntar på mig på ett utlämningsställe här i stan. I paketet ligger bl.a. den här fina koftan. Har gått bananas på ull till killarna och det är verkligen det bästa under på vintern. Det är underställ, mössor, strumpor, fuskpolos o.s.v. och jag ska inte vara sämre i år har jag bestämt.  
 
 
 
 
Isadoras Gel nail laquer har kommit i några nya färger och jag är nyfiken på färgen Marron glacé. Älskar gellacken och det här måste vara den ultimata höstfärgen.
 
Vänskapsknuten från Svenskt Tenn. En ombloggad klassiker som bara måste vara med på min höstlista. Den försilvrade varianten får mer än gärna flytta hem till oss och få hedersplatsen på köksön i nya köket. Galet fin!
 
 
 
Elegant crime! Är så sugen på att plöja Denise Rudbergs fjärde bok om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff. Har fått låna boken av min mamma så den ligger på mitt sängbord och bara väntar på mig, men så var det där med att hitta lästiden...
 
 
 
I år är det dags att investera i en ny vinterjacka som gärna ska funka både påväg till jobbet och i lekparken. Den här lite längre jackan från Peak Performance gillar jag. Hm. Kanske, kanske... 
 
Nu: tända ljus, lite tv och kanske ett kapitel eller två i boken lite senare. Om jag orkar vill säga...
 
Kram

Uten Silo

 
Kom på att jag aldrig visat vår supersmarta förvaringstavla som vi har på väggen precis innanför dörren i hallen. En Uten Silo 1 från Vitra. Vi har den stora men det finns även en mindre variant av tavlan.
 
På bilden ser den rätt städad ut men i vanliga fall trängs här nycklar, pennor, post-it-block, visitkort, laddare, veckoblad och gud vet allt.
 
"Brevet" till vänster är en tidningshylla från Maze. Perfekt förvaring för tidningen och när man kommer innanför dörren och inte vet vad man ska göra av posthögen.
 
Titta där, nu kom Henrik hem så nu blir det middagsfix här...
 
Ha en fin kväll!
 
Kram