Äntligen lite garden glory

 
Ett skepp kommer lastat med kartonger från Garden Glory! 
 
 
Efter lite velande valde jag den vita färgen men du köper slang, väggfäste och munstycken för sig så du kan mixa färgerna precis som du vill. Prislappen är såklart lite dyrare än klassiska (och rätt fula) vattenslangar men det kan det väl vara värt.
 
 
Ha ha! Vet inte hur väl citatet passar in på mig som varken har gröna fingrar eller förkärlek till trädgårdsarbete men jag älskar såna här små detaljer.
 
 
Har inte varit det minsta intresserad av någonting som har med inredning att göra på sista tiden men nu börjar jag få tillbaka suget efter att fixa och göra fint både inne och ute så det måste väl ändå vara någon form av friskhetstecken?
 
Redan förra våren var jag sugen på att slå till på en fining från Garden Glory och nu har jag äntligen slagit till. Produkterna finns i vitt, svart, turkos, rosa, grå och säsongens nya trendiga färg guld men precis som många av er redan gissat valde jag den vita färgen "White snake" på både slang, väggfäste och munstycken.
 
Även om inte färgen på huset har exakt samma vita nyans så kommer det förhoppningsvis bli ursnyggt när vi väl får upp den på väggen.
 
 
Lite trädgårdsglamour är väl aldrig fel?
 
Idag ska jag försöka uppdatera min vårgarderob och ett par sköna sneakers står överst på listan. Vinterskor och varma jackor känns inte helt rätt just nu när solen strålar där utanför.
 
Kram

Firande

 
Tårtkalas med triss i tårtor! En klassisk prinsess (hela familjens favorit), en chokladvariant och en liten citronmoussetårta.
 
 
På sin födelsedag får man fortfarande traditionell post med grattiskort i brevlådan!
 
Nu börjar jag ÄNTLIGEN känna mig lite bätte och det har faktiskt blivit både tårta och födelsedagsfirande med familjen och släkten i helgen. Känner mig lite som en björn som vaknat upp ur sitt vinteride och inser att hepp så var det vår. Vad hände?
 
Kram
 
ps. Vågar knappt ta ut någonting i förskott så världens största peppar, peppar på det här inlägget!

Mer Kungshamn & födelsedagen närmar sig

 
Utsikt över hamnen från Lilla Skärets uteservering...
 
 
Vårens första utefika! Det var så fantastiskt härligt att äntligen kunna sitta utomhus och få njuta lite av solen. I bakgrunden skymtar ni restaurangen Calmars (det vita huset längst till vänster) där vi brukar luncha, hotellet uppe på höjden och Pressbyrån där vi hyr film och handlar tidningar på sommaren.
 
 
Zitabåtarna var igång för säsongen till Philips stora glädje. Han älskar att åka taxibåt! Det blev aldrig någon tur över till Smögensidan den här gången men det får vi ta igen nästa gång vi kommer ner.
 
Ny vecka och nya tag!
 
Den här veckan ska vi hinna med att fira min födelsedag men på vilket sätt vet jag än så länge inte. Mitt födelsedagsfirandet från i fjol känns svårt att slå med tanke på att jag och Henrik åkte till NY och mina fina elever surprisade med ett cupcake-kalas när jag kom till jobbet på morgonen. Svårslaget!
 
I år har jag knappt tänkt på födelsedagen och det här med önskelista har jag helt glömt bort men det ska nog bli en fin dag ändå. Älskar att fylla år!
 
Ha en fin måndagskväll!