Äntligen frisk luft!


Parklek i lurvfleeceoverall från Molo, ny vårmössa från Ebbe Kids och stövlar från Polarn O. Pyret. Min lilla smurf!

Idag är vår vanliga Philip tillbaka! Äntligen!

Philips mormor som vi hade på besök över dagen i lördag fick tyvärr en släng av samma bacill som den Philip hade och både jag och Henrik har känt oss lite smykymiga i omgångar men peppar, peppar. Nu håller vi tummarna för att magsjukan flytt sin kos!

Den här veckan har fullkomligt svischat förbi trots att vi bara varit inomhus! Idag kom vi i alla fall ut i friska luften för första gången sen i lördags och både jag och Philip tyckte det var lika skönt att få komma ut i solen för ett tag. Fyllde termosmuggen med kaffe och sen tog vi en promenad till en lekpark så att Philip skulle få gunga, tulta omkring och åka rutschkana. Mycket populärt och en viss liten kille somnade sen väldigt gott när vi kom hem!

Imorgon väntar en lugn fredag men helgen kommer däremot vigas åt hemmafix, små ärenden och måsten. Vi skulle egentligen haft två mäklare här hemma i måndags men vi flyttade fram besöken till i början på nästa vecka så i helgen måste vi försöka få ordning här hemma. Stress, stress!

Ha en fin torsdagskväll!

Kramar

Fortsatt sjukstuga


Ska passa på att bläddra igenom Plaza Interiör nu när Philip somnat för natten, om jag orkar hålla mina ögon öppna ett tag till vill säga!

Vi lever! Henrik och jag har hittills makalöst nog klarat oss ifrån magsjukan men stackars Philip har åkt på en riktigt elak magsjukebacill.

Imorse när vi skulle sätta oss ner för att äta frukost pustade jag ut och konstaterade att han äntligen var på bättringsvägen men två sekunder senare fick jag ta tillbaka vad jag precis sagt! Det var bara att ställa sig och blanda till vätskeersättning igen!

Precis som några av er snappat upp var Philips pappa på resande fot även i höstas då hjärtat var magsjuk för första gången. Som tur är kom Henrik hem sent i söndags men det är helt klart lite småkörigt att ensam ta hand om en hjälplös liten som mest vill vara nära och samtidigt hinna med att tvätta och sanera lägenheten mellan varven.

Alla ensamstående mammor och pappor där ute är hjältar! Själv visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta när jag bytt sängkläder och bäddat rent för femte gången - på en natt!

Som tur är kunde Philips farfar handla hem formfranska, blåbärssoppa och nyponsoppa till oss. Tack S! Att just nyponsoppa ska vara bra vid magsjuka var nytt för mig men den är söt och god för små samtidigt som den innehåller någon ingrediens som ska vara extra bra för lilla magen. 

Fördelen när Henrik är iväg med jobbet är att han jobbar tillsammans med läkare hela dagarna så det är perfekt att ha tillgång till sin lilla privata läkarstab för rådgivning, denna gång på direktlänk från München!

Ikväll väntar god hämtpizza och en lugn kväll i tv-soffan för två trötta föräldrar!

Tack för alla fina hälsningar! Kram

Stängt p.g.a. magsjuka


Den här bilden på Philip är från februari. Idag har jag en betydligt mattare liten kille här hemma!

Magsjukan hälsade på här hemma under natten och vid 02 drog cirkusen igång på allvar för att sen pågå hela natten... Uff! 

Idag ägnar jag därför all min energi åt att kurera min lilla skatt, och såklart åt att tvätta ett antal maskiner med sängkläder, så på återseende när vi är friska och krya igen!

På återseende!

Kram