Gott nytt år!

 
Nyårsaccessoarer! Ikväll satsar jag på en svart klänning, svarta strumpor och svarta klackar. Mitt nya halsband från Zara åker förmodligen på ikväll. Har inte riktigt bestämt mig för om det blir stora örhängen eller ett stort halsband...
 
Då var vi redan framme vid den absolut sista dagen på det här året. 2013 kan kort och gott sammanfattas som året då Carl kom. Ett fantastiskt år, såklart, men också ett riktigt tufft år både fysiskt och psykiskt. Också det på grund av att vår lille prins låg och växte till sig där inne i min mage. Men vilket år det blev!
 
Ikväll ska vi som sagt hem till kompisarna och det ska bli så mysigt. God mat (hemlig meny, såå spännande), nyårsbubbel och förhoppningsvis glada barn och många skratt.
 
Gott nytt år kära läsare och en stor nyårskram till dig som tittar in här!

I farten

 
Klick, klick inne på Huldas!
 
Igår betade jag av typ tusen ärenden på stan efter frisören och jag kom hem så sent att jag inte ens hann titta in här så svar på era kommentarer kommer imorgon.
 
Min duktiga frisör Sofia på Blonde la i samma färger på slingorna som sist och jag känner mig så nöjd. Inte för mörk och inte för ljus utan mer åt det mörkblonda. Kommer nog vilja gå åt det lite ljusare längre fram i vår men just nu känns den här färgen perfekt.
 
Nu ska jag börja packa övernattningsväskan till killarna och börja nyårspiffa inför kvällen...
 
Kram
 

Sötast i stan


Som vi älskar den här lille killen! Nu har han varit hos oss i elva veckor och han är världens bästa och sötaste lillebror, såklart!
 
Carls nya fleeceoverall kommer från Ver de Terre och vintermössan med pälsboll kommer från Barnum. Två fina, uppskattade och väldigt babyblå julklappar. 
 

Lite stora är än så länge men det verkar dröja innan snön kommer. Tänker mig att overallen även ska funka längre fram i vår när vi bytt till sittdel och det fortfarande är kyligt ute.
 
Nu ska jag göra mig klar för att åka in till stan för att bli nyårsfin i håret. Känner mig så trött på mina slitna längder så en uppfräschning kunde inte komma mer lägligt. Ska passa på att fixa en hel radda ärenden inför både födelsedagar, kalas och dop när jag ändå är nere på stan...
 
Hoppas ni alla får en fin start på nyårsveckan!
 
Kram