Byggkaos

 
Byggkaos var det här, men det blir såå bra!
 
Bjuder på en liten bildbomb från huset från i söndags. Den här veckan jobbar våra snickare på för att få klart köket och idag hade den utdragbara fläkten kommit på plats. Det händer grejer minst sagt!
 
Bara två veckor kvar till slutbesiktning nu...
 
Kram
 

Check på blandare

 
Blandare - check!
 
Ääntligen har jag hittat en blandare till köket som känns som klippt och skuren för vårt nya kök. Som den velmaja jag är så valde jag först ut en blandare från FM Mattsson till köket (samma blandare som vi ska ha i tvättstugan) men så fick jag kalla fötter när jag satt och googlade och plötsligt fick se Rexx K6 från Mora Armatur.
 
Var inget att fundera på så tidigare idag drog jag och pojkarna iväg till ett byggvaruhus här i stan för att få tag på blandaren. Som tur är fanns det tre ex i lager så det var bara att slå till. Rörmokaren är igång i huset så att vänta in en beställning via någon nätbutik var inte att tänka på.
 
Nu ska jag inte ändra mig igen (promise darling) och jag hoppas att den kommer bli superbra på plats.
 
Kram kram

Middag

 
Här kommer ett inlägg som passar som handen i handsken i kategorin "bloggbilderna som aldrig visades". Vår påsk!
 
Har ju helt glömt att visa bilder från vår snabbt ihopsvängda påskmiddag. Påskafton och hela påskhelgen spenderade vi, precis som alla andra helger just nu, i huset där det jobbades så påskäggen hade påskharen gömt inne på Philips blivande rum. Gömda bakom en trave klinkerplattor. Bara en sån sak!
 
Hoppas ni alla får en fantastisk start på helgen. Själv fick jag ila hem från jobbet för att ta hand om en Carl som slocknat på förskolan med 39-graders feber. Den hade gått upp till 40,3 när vi kom hem så just nu är det sjukstuga som gäller. Igen!
 
Gaah!
 
Kram