Miami Beach bag

 
Idag har Lexington 25 % på allt i deras webshop på hemsidan. Wihoo! Spanade in deras nya somriga strandväskor inne på en liten butik i Kungshamn nu i påskas och ikväll slog jag till. Velade mellan den blå och den som går i röd/korall men den här blårandiga kändes mest klassisk på något vis. Rabatten blev inte så jättestor eftersom jag bara beställde en väska men det var lika bra att passa på.
 
Älskar att Lexingtons beach bag i den här modellen är så stor. För det är den. Jättestor! Äntligen kan jag packa ner allt som ska med till stranden eller klipporna i en väska. I vanliga fall brukar det bli minst två väskor fullproppade med handdukar, badkläder, solkrämer och allt annat man vill ha med sig.
 
Tack för tipset Linda!
 
Nej, nu blir det "Äntligen hemma" där Hanna ska inreda ett barnrum. Perfekt med lite inspiration till Carls rum som än så länge är rätt så tomt...
 
Kram
 

Nytt inne hos Philip

 
Köpte hem en ljusslinga med bollar från Happy lights till Carls rum men den ville såklart Philip ha inne hos sig och så fick det bli. Den brukar vi tända på kvällen när han ska krypa ner i sängen och ger lite lagom med mysljus...
 

Nya lamporna från Muuto har kommit upp. Passade riktigt bra i killarnas båda rum!
 

Elefanten och zebran från Brigbys hänger med än. Klurar på om inte Carl borde få några djur till sitt rum. En panda kanske, eller kanske en isbjörn?
 
Kram
 
 

Helgsummering

 
I helgen har vi grillat både kött och fisk och till det grillade har jag druckit rosé - en favorit den här årstiden! Hittade äntligen Hannah och Amandas rosé Perfect day på Systembolaget vid City Gross. Riktigt gott var det och färgen var helt perfekt!
 
 
Av Henriks lillebror fick jag fina födelsedagsliljor som just nu står i en vas och väntar på att slå ut. Tack Martin!
 

Henrik körde förbi Jeremiabageriet på vägen hem från golfbanan i förmiddags. Som ni ser kör vi med mutor i vår familj!
 

Och ÄNTLIGEN kom jag ut i spåret! Med ny träningstop och allt! Tycker att det är rätt svårt att få till träningen när jag är själv med barnen men förhoppningsvis kan jag hitta tillbaka till bra träningsrutiner igen om H håller sig hemma ett tag.
 
Det var lite av min helg. Vi hörs imorgon igen!
 
Kramar