Sommar, sommar, sommar


Dagens mest uppfriskande. Loka med smak av jordgubbar och guava.

Idag har vi varit ute på vift. Köpt blommor till krukorna balkongen och hunnit med en sväng ut till Marieberg. Hämtade upp den kvarglömda skinnjackan och passade på att ta ett varv i butikerna när vi ändå var där.

Fick med mig två nya BUS från Kicks och lite smått och gott från HM. Ska uppvakta en söt liten fyraåring nästa helg hemma i Falun och jag måste hitta den perfekta presenten. Än så länge har jag bara hittat en cool resväsketag med Hello Kitty plus ett gäng söta hårspännen och snoddar så jag får ta ytterligare ett varv på stan i veckan.

När vi kom hem landade jag på balkongen med ett glas iskall cola-light och hann både bättra på färgen och plöja "Mossvikenfruar" av Emma Hamberg. Nu har vi precis ätit grillmiddag på balkongen och nu är det kvällens mamma-gala som fångar mitt intresse. Mest för att Charlotte Perrelli är med måste jag erkänna.  

Vilken underbar helg. Älskar värmen och sommaren! Kram

Underbara lördag


Min lördag! Strålande sol, ELLE, Ramlösa Mango och resterna av gårkvällens carbonara till lunch.

Happy day! Igår hade jag som sagt en mindre bra dag eftersom det strulade med både det ena och det andra. Först var det en inställd frisörtid och sen upptäckte jag att min nya krämvita skinnjacka var borta. Brukar aldrig tappa bort saker så jag vände upp och ner på lägenheten här hemma igår. Sista gången jag hade den på mig var förra helgen när vi var ute på Marieberg så idag satte jag mig och ringde runt till några butiker. Som tur är hade en snäll person lämnat in den på Bellini där vi åt lunch så jag får glatt sätta mig i bilen och åka ut dit imorgon för att hämta upp den. Lucky me!

Vaknade upp till strålande sol så idag har jag passat på att pressa på balkongen i nya bikinin. En vit- och marinblårandig bandeaumodell från HM. Var så varmt att jag nästan höll på att smälla av.

Ikväll blir det en lugn och skön hemmakväll för min del. Soffhäng och finalen i "Robinson 2009". Spännande, spännande! Hoppas nästan på att Jarmo eller Anna vinner ikväll. Henrik ska ut med Magnus som är hemma från USA men han skulle köpa med sig takeaway från Shanghai som kompensation. Inte mig emot!


Kram

Otursfylld fredag


Tror en viss person behöver jobba lite på brännan i helgen. Som ni ser har jag hittat en svart tunika i samma modell som min vita. Love it!
 

Den här fredagen höll på att sluta i katastof för när jag klev in på Studio Green fick jag reda på att min frisör var sjuk. Salongen hade såklart försök ringa mig upprepande gånger men på fel mobilnummer. Så typsikt! Jag som hade stressat tidigare från jobbet och allt. Är en väldigt liten salong med endast två frisörer, varav endast en gör slingor, och det var nu ovisst om min frisör skulle komma tillbaka.

Blev så besviken och insåg att det skulle bli riktigt tufft att hitta en ny tid såhär i studenttider innan semestern. Som tur är finns det några salonger med drop-in på Väster så jag chansade och haffade en frisör inne på darlingens salong som ligger ett stenkast från Studio Green. Först skulle jag bara hinna få en klippning men efter tio minuter ändrades planerna och min nya frisör hann även lägga i slingor. Nu är jag med andra ord fräsch i håret igen, helt perfekt!

Nu har vi precis varit och storhandlat massor av gott inför helgen och jag ska snart dra igång med fredagsmiddagen här. Ikväll äter vi en krämig carbonara och skålar i rött. Fredagsmys!

Ha en riktigt mysig kväll! Kram