Lång eftermiddag, ömma fötter

Har haft en lång och grymt mysig eftermiddag stan. Hade tänkt åka in själv men darlingen hängde frivilligt med. Först en ciabatta-fika på Wayne's och sen plöjning av butiker. Besluten var många. Inredning, kläder, blommor, IKEA, Marieberg, Mateus? Ja ni hör. Darlingen fick med sig tre skjortor. Ljusblå Acne, rutig Lee och en klassisk vit från Christian Moberg. Själv kånkade jag hem en stor vas från CE, videkisskvistar, nytt piff från Cult Design, en vårig sjal från HM plus lite annat smått och gott. Vet inte hur vi ska få ihop allt rent tidsmässigt men vi borde städa ikväll och helst innan "Let's Dance". Blir i alla fall mat från Wongs så vi slipper laga i alla fall. Lata efter en krävande jobbvecka svar ja. Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!  

Ps. Självklart har jag lyssnat. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren. Solklar i finalen. Älskar den!

Tack till världens snällaste

Tack så jättemycket för alla snälla kommentarer! Trodde ni skulle vara uttråkade av mitt ständiga tjat om rosa Juicy Tubes, cola-light, BUS och tv-tittande men snacka om energikick efter att ha läst alla snälla ord. Blir helt lycklig här. Har svårt att blogga mer än jag gör idag även om jag skulle vilja. Men, det första jag gör i morgon när jag kommer hem är att fota min nya ljusrosa pläd. Plus arbetsrummet. Plus badrummen. Lovar.

Kom precis hem från salsan och jag är helt slut efter en timmes snurrande till Enrique Iglesias. Blir helt yr av alla nya turer. Fast så kul. Älskar verkligen att dansa och jag är så glad att jag tagit upp det igen. Började med show- och jazzdans för Swing Models när jag var 6 år. Åtta år senare började jag med aerobic, och jobbade sen som aerobicinstruktör under gymnasiet, för att sluta som cheerleader för Leksand Stars med guld-pompoms och hela kittet. För att göra en lång historia kort. Jag har saknat min dans.

Har även saknat fredagar. I morgon slutar jag efter lunch vilket innebär stan och shopping. Nu: tvätta bort sminket och sen sängen. Godnatt!

Bra och mindre bra?

image769image770Bilder: Designonline

Har suktat efter vaserna från Normann Copenhagen ett bra tag nu. Så snygga. Tackar inte nej till tre vita i olika storlekar. Skulle vara ursnygga på våra låga "Friel" bänkar i vardagsrummet.

Över till något helt annat. Har bloggat i hela 1,5 år nu och det blir som tur är bara roligare och roligare. Mina trognaste darlings Angelica, Charlotte och Malin har nog varit med från starten (hade bl.a. en bild på Jessica Simpson och Daisy i ett av mina första blogginlägg) men vilka är ni andra? Nu senast fick jag höra att en kompis kollegas flickvän i Sthlm hade koll på bloggen. Otippat men såklart väldigt kul. Skulle vara kul att höra lite vad ni tycker om min saliga blandning av inredning, lägenhetsbilder, mitt behov av rosa, renovering, julhets, vardagstristess, recept, kläder, tv-program, shopping, produkter, fikadejter, schlager och rosa läppglans. Önskemål? Bra och mindre bra? Please tell.  

Ha en jättemysig kväll nu. Själv ska jag roa mig med högen av tidningar, Roomservice och Grey's. Darlingen är borta med jobbet så jag kan läsa kommentarerna först i morgon. Kram!