Sommaren 2015

 
En bild som jag hittade i arkivet. Sommarlov i Kungshamn, i vår båt som vi hade tidigare och Philip som liten plutt. Återhämtning när den är som bäst!
 
Hej på er!
 
Nej, det känns faktiskt inte som det blev någon härlig sommar i år och jag är så tacksam för min och Henriks resa till Vietnam där i maj. Känns som vi fick vår välbehövliga dos av solen och värmen då. Dessutom blev den här sommaren lite annorlunda eftersom vi bara varit hemma och väntat på att projekt tomt ska komma igång.
 
Nu känns det ändå som vi är på banan för mycket har hänt men allt som gäller plattläggning, däckbygge och gräsmatta kommer att rulla igång om några veckor. Vänta, vänta... 
 
Nästa år ska vår sommar bli annorlunda. Det har vi redan planerat för. Gör om, gör rätt.
 
Kram

Mitt bidrag

 
Ni glömmer väl inte sommarens bästa designtävling där du kan designa en egen borste och tävla om att vinna en massa fina priser från Jordan.
 
De två mest kreativa tandborstarna, i kombination med fyndigt namn, vinner en varsin Macbook (värde ca 15.000 kr), 3:e-5:e pris vinner presentkort (värde ca 1000 kr) och 6:e-10:e plats vinner en härlig goodiebag (värde ca 500 kr). Sista tävlingsdag är den 16 augusti.
 
 
"Summer love" är mitt bidrag till tävlingen. Ljusrosa, lite grått och sommarkänslor i form av pastelliga fjärilar = mitt semesterjag just nu. Brukar faktiskt nästan alltid välja tandborstar i någon rosa nyans. En härligt rosa tandborste livar upp vilken morgon som helst. Små saker i vardagen ni vet!?
 
Håller tummarna för vinst nu för en Macbook skulle inte sitta helt fel precis... Hur ser era bidrag ut?
 
Kram
 
I samarbete med Jordan