Glad Påsk!

 
Tittar in för att önska Glad Påsk!
 
Vi har flytt stan för att fira påsk på Västkusten och vi har det väldigt lugnt och skönt här i sommarhuset. Var i valet och kvalet om vi skulle åka ner men jag kände att det kunde vara skönt att få andas lite frisk havsluft och få ett miljöombyte. Börjar minst sagt klättra på väggarna där hemma nu...
 
Har såklart min älskade Nikon med mig men vi har ingen uppkoppling i huset än. Typiskt, men ni som följer mig på Instagram (där jag heter hemmahoskatta) får förhoppningsvis se små glimtar från vår påskhelg här på kusten.
 
 
Glad påsk och stor kram

Vinnaren av Bong Touch of Taste

 
Ett stort grattis till Fru A som tipsade om sin goda kantarellpasta med varmrökt lax och därmed vinner en välfylld middagskorg och Bongs nya såsreduktioner.
 
Fru A: Maila bara dina kontaktuppgifter till hemmahoskatta@hotmail.com så dyker din vinst upp med posten. Grattis igen!

Ett livstecken

 
Kors i taket! Inredningsspaning och en kopp Kusmi är inte direkt vardagsmat för tillfället men igår var en bra dag. Tekoppen som är min favorit just nu kommer från Iittalas serie Sarjaton som ni känner igen vid det här laget.
 
 
Hemma hos-reportage från inredaren Lotta Agatons lägenhet från februarinumret av tidningen Residence. Ljusstakarna som skymtar fram kommer såklart från Iittala.
 
 
Ett livstecken har efterfrågats (tusen tack för alla fina kommentarer, hälsningar och rara mail) och det kommer här. Som ni märker går bloggen på sparlåga just nu och jag får helt enkelt passa på att titta in här och blogga när jag orkar.
 
Min lilla bloggpaus eller vad jag nu ska kalla det kommer inte att pågå för alltid och jag har höga förhoppningar om att april ska bli en bra månad. Vem vet. Det kanske blir då som även våren och den efterlängtade vårvärmen bestämmer sig för att komma..?
 
Tänk att det är påsklov här i stan och påskafton redan nästa vecka. Känner mig inte alls redo och hoppar gärna över både påskpiff, påskmat och Anthon Berg-ägg i år MEN ett påskägg till Philip är i alla fall ett måste!
 
Stor kram till alla er som fortfarande tittar in här!