Ho ho ho

108597-572

Ho ho ho. Idag när jag kom hem från jobbet såg jag att den vita adventsljusstaken var på plats i fönstret. Blev superglad eftersom jag jobbat stängning och var lika supertrött som vanligt. Darlingen ska ut ikväll så han försökte väl fjäska genom att köra på ett säkert kort - adventsmys. Funkade fint. Dessutom finns både julmust-light och en påse rosa juleskum hemma. Måste nog ta kort på piffandet so far för nu får det nästan vara nog. Här är i alla fall julstjärnorna (varför finns inte vita julstjärnor?) och betongkrukorna vi haffade förra helgen. Kommer från CE. Ikväll blir det som sagt ego-kväll med Idol och alldeles för mycket julmust.

Ps. Butiken ringde idag så imorgon är det jag som hämtar upp Christmas Tree Stand, dyraste julgransfoten ever. Jippi.

"Fest - Om svar anhålles" på önskelistan

108597-574 Bild: Stureplan

Vaknade precis efter 3 h i den vita soffan. Helt makalöst hur man kan sova så länge. Kanske var gårkvällens pyntande som tog kål på mig. Satte i vita sidenband i alla nya kulor (vita, silverfärgade och bruna) och fixade med blockljusen till adventsstaken. Nu är det bara att gnugga sig i ögonen, upp och hoppa, pepp, pepp, pastamiddag och vips så är det dags för Bonde Söker Fru och Grey's. Min favoritkväll kommer vara över innan den ens började.

Mamma mailade tidigare och frågade om min önskelista. Hjälp, vad önskar jag mig? Vissa dagar kommer jag på massa perfekta önskningar men ibland står det still. Kan knappt komma på någonting bra just nu. Eh, nytt smink? Vet i alla fall att jag skulle bli jätteglad för boken Fest - Om svar anhålles av Micael Bindefeld. Älskar det snygga omslaget, så fint. Skulle göra sig riktigt bra på våra låga vita tv-bänkar i vardagsrummet. Ha en mysig kväll!

Bio, tidningar & pynttime

108597-571

Kom precis hem från gratis-bion jag bloggade om igår. Cassandra's Dream eller Cassandras Dröm som någon så fint döpt om den till. Regi Woody Allen och Ewan McGregor plus Collin Farrell i huvudrollerna. Två bröder, ett val, mord, kärlek och komplikationer. Spännande och tragiskt. Så mysigt med bio men varför måste det alltid vara så kallt inne i salongen? Fick värma mig i darlingens tröjärm. Nu uppdatering på tidningsfronten (har mamma att tacka även denna gång) och sen ska jag tvinga med mig darlingen upp på vinden för att hämta ner jullådan. Nu orkar jag faktiskt inte vänta längre. Behöver något som matchar julstjärnorna. Dam di dam di dam.