Just nu!


Mina underbara Mors dags-rosor! Tre tavlor ska upp på väggen bakom soffan och det får bli ett litet tavelbyte här hemma i helgen. Vår stora tavla som vi hade i lägenheten ska sitta på väggen bakom matrumsbordet. Alla dessa projekt! 

Jag jobbar ikväll!

Sitter framför laptopen i vardagsrummet och hela bordet är täckt av pärmar och papper. Bilden ger förmodligen ett helt annan bild av min kväll men min torsdagskväll kommer att bestå av jobb, jobb, jobb...

Nu ska jag fixa till en latte och sen är det back to work igen!

Kram

Flowerbomb


Flowerbomb använder jag till både vardag och fest. Favoritdoften nr. 1!

Favoritparfymen sen flera år tillbaka är Viktor & Rolfs Flowerbomb och det här är doften jag får absolut flest komplimanger för. Gillar egentligen doften som eau de parfum bäst men sist Henrik var ute och flög sist köpte han flaskan med eau de toilette som också doftar riktigt gott. En lite lättare doft bara!

Jag bara älskar doften av krispiga gröna noter, citrus, bergamott och freesia. Mmm!

Mors dag


Elva vackra rosor, prinsesstårta och ett presentkort på Salong Blonde från mina två favoriter. Tack älsklingar!

Grattis till alla mammor där ute, och ett speciellt grattis till mig egen mamma!

Imorse väckte mina killar mig med sång, ett presentkort och en maffig bukett med blekrosa rosor. Philip sjöng "gratulerar, gratulerar" om och om igen och berättade sen om både pip, pip och om att han skulle mumsa tårta. I vår gamla stammisblomsterbutik finns en stor bur med fåglar och mycket riktigt hittade jag en liten söt prinsesstårta i kylen när jag kom ner till frukosten.

Det är så roligt nu när han börjar återberätta saker han varit med om även om vi kanske inte alltid får ihop det helt...

Idag kom vi hem med både en trimmer och en sån där smart ogräsupptagare. Trädgårdsredskap måste väl ändå vara bland det tråkigaste som finns att investera i (tokdyrt är det också!) men är man husägare så är man.


Älskar färgen på rosorna!

Nu ska jag krypa upp i soffhörnet med en bit prinsesstårta och en god kaffe. Kram!