I höstens sminkväska

108597-530

Välkomna hem till mitt proppade sminkskåp. Går nog inte en månad utan att jag köper något nytt i sminkväg och det här är vad jag gått loss på i helgen som gick. Enjoy!

- Rosa lyxrouge från Chanel i färgen Be-Bop
- Läppbalsam med doft av marsmallow från MOR Cosmetics. Brukar köra med Smith's klassiska Rosebud Salve i vanliga fall men det här doftar betydligt mycket godare. Som godis. Hittade det inne på Fouchés lilla butik på Köpmangatan. Blev även en ny skimmerkräm från Eyko därifrån. Den oglassiga leksaksburken ni vet!?
- Lancômes senaste mascara Virtuose. Återstår att se om den slår min favorit Définicils.
- Minilack från Mavala i den rosa/ljuslila färgen Glacier

Blev en tidig kväll

Igår blev det inget bloggande för jag somnade jag någongång mellan 19.45 och 20.00. Det sista jag minns är att jag låg i soffan och tittade på kvällens Vänner, därav den något snäva tidsintervallen. Känns som jag missade precis hela kvällen. Helt sjukt vad jag kan sova just nu! Gravid var den första kommentar jag fick när jag kom till jobbet i morse men nej. Är bara vanligt hösttrött. Ska försöka göra något roligare av den här eftermiddagen för jag har redan slutat för idag, jippi.

Måndagens outfit

108597-531

Svarta stuprör med satindetaljer och nitar på fickorna - HM
Tajt t-shirt med tryck - Gina Tricot

Svart, skönt och enkelt blev det idag. Haft planeringsdag på jobbet så jag passade på att inviga delar av helgens klädinköp och körde på en lite mer rockig stil. Händer inte alltför ofta kan jag säga, just nu älskar jag klännningar och knästrumporFörarbete inför alla utvecklingssamtal på förmiddagen, salladslunch och IKEA på eftermiddagen. Nu börjar verkligen julhetsen komma igång på allvar där ute och jag börjar få panik. Måste, måste dra ut darlingen någon kväll i veckan så inte alla godbitar tar slut. Högen med mina kransar minskar stadigt. Igår köpte jag förresten hem årets första julmust-light. Är lite knäpp, jag vet.