Happy New Year i nya klackar
Mina nya skor från Bianco. Skyhöga klackar!

Älskar mina nya festpumps från Bianco som jag planerar att ha ikväll! Fanns i fem färger men svart är alltid mitt förstahandsval när det kommer till skor och kläder. Rött hade annars varit riktigt festligt nu till nyår men jag fegade ur och valde ett säkert kort. Enda nackdelen är att klacken är farligt hög och supersmal så nu måste jag bara lära mig gå snyggt i skorna, haft catwalk här hemma hela julen.

Nu ska jag trippa ut i köket och fortsätta hjälpa till med förberedelserna inför middagen. Kanske t.o.m. måste korka upp en flaska Pol Roger för att komma i riktig nyårsstämning.

Det här blir det sista inlägget 2008 så jag vill bara passa på att önska er ett riktigt Gott Nytt År! Hoppas alla får en riktigt lyckad festkväll oavsett om ni har hemmakväll eller minglar omkring på någon fancy glittrig nyårsfest.

Nyårskramar från Katta

Nedräkning inför kvällen


Vita hyacinter i en cylindervas från Åhléns.

God morgon! Haft en skön sovmorgon och nu sitter jag här framför Nyhetsmorgon. Snart börjar nedräkningen inför kvällen. Ångrar nästan att vi inte drog ihop någon glammig nyårsfest eller satte oss i bilen och drog ner till Västkusten men det blir en riktigt mysig kväll här hemma med darlingen. Får väl glittra så mycket jag bara kan. Planen var att bjuda över Madde så vi blev tre runt bordet men hon är tyvärr fortfarande sjuk så jag får träffa henne i helgen i stället. Krya på dig vännen! 
 
I eftermiddag kommer sista blogginlägget 2008. Då ska ni får se kvällens skor.

Kram så länge!

Nyårsmenyn är spikad!


Från boken "Monikas bästa menyer - för vintern" av Monika Ahlberg.

Titta vad jag hittade i favoritreceptboken imorse. Huvudrätten till nyårsmenyn är spikad. Vad tror ni? Underbara ingredienser som pilgrimsmusslor, saffran och champagne. Jag som älskar saffran och nästan tappat räkningen på hur många kuvert vi köpt hem av den underbara kryddan bara nu i december.

Blir en liten sallad med grillad halloumi och granatäpple till förrätt och vit chokladmousse med passionsfrukt till dessert. På julafton gjorde jag mörk chokladmousse till dessert men jag har en känsla av att den vita chokladen kommer passa bättre till passionsfrukten.  

Gillar verkligen "Heartbreak Kid". Snart framme vid slutet här. Helt galet att det är nyårsafton imorgon. Ha en fortsatt mysig kväll, kram!