It's a house!

 
Det är uppe! Jippi!
 
Idag svängde vi förbi tomten för att se vad som hänt sen sist. Henrik har tittat till bygget varje dag den här veckan men jag har inte varit där på några dagar så för mig blev det en stor överraskning. På två dagar fick våra byggkillar huset på plats och i nästa vecka ska taket tätas ytterligare och fixas till. Vårt nya hus som som förhoppningsvis, om allt nu går som det ska, står klart för inflytt i slutet av maj...
 

Imorgon ska ni få se bilder inifrån huset och ikväll får vi nog slå till på en skål för huset. Att det är uppe och att det ser ut att bli såå fint och såå bra. Och stort!
 
Kram

Åt rätt håll

 
Vabben fortsätter här hemma och Philip mumsar kivi som om det inte fanns någon morgondag. Nya favoritfrukten! Turtles-pyjamasen som snabbt seglade upp som en favorit fick han i födelsedagspresent från en av kompisarna.
 
 
Idag skiner solen, till skillnad mot igår då det både snöade och regnade, och det känns som vi går åt rätt håll. Både när det gäller förkylningarna och rent vädermässigt. Tycker allt känns så mycket enklare och härligare när solen skiner!
 
Fredagskram!
 
 

Vabb-torsdag

 
Idag hänger vi här hemma...
 
Tre veckor på förskolan hann vi med innan det var dags för den första vabben. Carl var lite febrig i helgen och idag är jag hemma med Philip som är genomförkyld och hostig.
 
Så vi tar det mest lugnt här hemma idag och myser omkring. Bygger lego, äter glass och tittar på Smurfarna. Gott så!
 
Kram