Söndagsaktiviteter


Dagens glada Filip i body från HM och byxor från Åhléns.

Sköna söndag! 

Idag har jag lyssnat på finallåtarna i Melodifestivalen som spelats för fullt på radion samtidigt som jag skrivit adresser på tackkorten som ska postas i veckan. Är nu uppe i tjugo tackkort och det börjar kännas i skrivhanden kan jag säga... 

Filip
 har roat sig i babygymmet här på förmiddagen. Det väldigt spännande att tittamumintrollen som flyger omkring där ovanför! Just nu tränar vi nacken för fullt och han är redan riktigt stark. Kämpar på som en liten oxe här hemma på kvällarna. Han klarar nu att hålla upp nacken och vända huvudet åt båda sidorna utan vilopaus när han ligger på mage. Vår duktiga lilla kille!

Imorgon är vi redan inne i mars månad och jag ser verkligen fram emot veckan som kommer! Förutom att det kommer vara schlageryra här i stan har vi en hel del inbokat att se fram emot. På tisdag väntar ett besök på mitt jobb, på onsdag är det mamma-lunch och på fredag ska jag äntligen fixa håret. Perfekt att jag lyckades klämma in ett salongsbesök samma dag som genrepet av "Andra chansen"! 

Just nu väntar jag på att Henrik ska komma hem med kvällens middag. Ikväll fuskar vi och söndagslyxar med hämtmat!

Ha en fortsatt mysig söndag! Kram

En lördag på stan


Snö, snö, snö så långt ögat kan nå!

Filip sover sen länge och jag funderar på att följa hans exempel väldigt snart. Ikväll har han och jag tittat på Melodifestivalen där vi tyckte att en glittrande Pernilla Wahlgren och söta Sibel var överlägset bäst ikväll. Gillar fortfarande det här med klassisk schlager med tonartshöjningar, dansare och slutposer även om jag vet att det inte går hem ute i Europa.

Henrik har en heldag med killgänget så jag blev jätteglad när Katta ringde tidigare idag och frågade om vi ville ta oss ner på stan för en eftermiddagsfikaJava. Det blev en väldigt snabb promenad i snöslasket men vi tog oss in till stan till slut. Hann även spana in fina vårkläder på HM och den nya butiken Awsome Rags som precis slagit upp portarna. 

Sprang på en jättefin rosa klänning som skulle passa perfekt på Filips dop som vi planerar längre fram i vår. Perfekt klänning för ett dop men jag väntar med shoppingen tills vi kommer till Stockholm. Det blir Filips andra längre biltur och vi åker dit med Martin och Katta samma helg som det är final i Melodifestivalen. Det ska bli urmysigt att bo på hotell och komma bort en helg! 

Nu säger jag godnatt för ikväll! Kram

Fredag & helg igen!


Påväg till gårdagens återträff med bebbarna på BVC.

Äntligen fredag och helg! Filip var hur trött som helst igår och somnade redan vid 21 så vi får se om det blir samma visa även ikväll. Så länge det inte påverkar hans mattider på nätterna är vi nöjda och glada föräldrar. Just nu vaknar han bara en gång per natt vilket är väldigt skönt för min del. Första veckorna på hemmaplan var det ett antal fler gånger per natt och jag längtar inte tillbaka.  

Känner inte alls för att ägna tid åt att laga mat ikväll och håller i smyg tummarna för någon god take away men vi får se om Henrik kommer hem med några spännande middagsplaner som han kan locka mig med.

Ser redan fram emot en lugn fredagskväll i soffan med en stor skål med godis och veckans avsnitt av underbara "Solsidan". Karaktären "Anna" ska välja vagn ikväll och det ska bli spännande att se om vår Bugga ratas av "Mickan" och resten av den fashionabla mammaligan i Saltis.

Jippi! Idag kom tackkorten vi beställt från Petrified in Pink på posten så nu ska jag och Filip ta en promenad bort till affären för att handla frimärken.

Ha en fortsatt bra fredag! Kram