Bugaboo Ice Blue

 
Har köpt hem lite nytt till Carls vagnar så nu är vi kittade inför sommarvärmen. Bring it on bara!
 
Det fick bli en den nya utdragbara suffletten i den nya sommarfärgen Ice blue + nya sufflettfästen, en ny dyna och en ny fräsch mugghållare som jag ska fästa på Been där jag inte haft någon tidigare.
 
 
Fick nys om att dom nya utdragbara suffletterna fungerar lika bra på den gamla modellen av Cameleon så en sån fick det såklart bli. Var osäker på om man behövde köpa till nya sufflettfästen (samma fästen som finns på Cameleon3) och blev inte klokare när jag fick olika svar från återförsäljarna så jag vågade inte chansa när jag gjorde min beställning. Tror två sufflettfästen gick loss på 165 kr så oavsett gamla eller nya fästen gjorde jag ingen jätteförlust.
 
 
Det fanns kvar en enda Breezy Suncanopy i färgen Ice blue på Våra små här i stan och den knep jag. Yey! Försökte klicka hem solsuffletten till Been tillsammans med det andra i förra veckan men då var den restad så ibland ska man ha tur.
 
Tack för alla era vattkoppetips! Letade på två apotek men den där braiga moussen PoxClin som många av er tipsade om fanns inte så vi köpte en spray som heter Cyltelium från A-derma som ska vara snarlik. Idag har det kliat jättejättemycket på Philip och jag tycker så synd om honom. Det har fortfarande inte dykt upp några prickar på Carl än men det kommer väl...
 
Kram

Elefantöra & vattkoppor


Elefantörat (alla sålde sålde slut på typ två dagar, så poppis) från favoriten Årstid på Längbrotorg har tagit plats på vardagsrumsbordet. Så söt tycker jag!
 
 
Ser ni Philip där bakom stolarna? Vattkopporna har hittat hem till oss så just nu är det sjukstuga light här hemma med två febriga, rinnande näsor och röda prickar på den stora. Än så länge är det bara några få ljusröda koppor och jag hittade dom första imorse så det är väl bara början gissar jag.
 
Har inte hittat några koppor på Carl än men han är febrig det är väl bara en tidsfråga. Halva Philips förskolegrupp låg hemma i feber förra veckan så vi är nog inte dom enda som hittat röda prickar gissar jag. Aja, lika bra att få det överstökat så vi kan bocka av vattkoppor för båda två.
 
 
Vill hitta någon roligare kruka till elefantörat men vet inte riktigt vad än så den får stå i den här vita krukan så länge. En billig variant från Plantagen. 
 
Nu ska jag googla på lite bra anti-kli-preparat och sen får det bli en tur till närmaste Apotek...
 
Happy friday (ha ha) och kramar från sjukstugan!

Tripp trapp & Röjar-Ralf

 
Godmorgon hälsar Carl från gåstolen!
 
 
Han börjar bli en riktig liten röjare nu när han kan ta sig runt i gåstolen. Typ Röjar-Ralf! Ut med allt som finns i leksaksspisen, banka lite på plattorna och dra ner allt som han kommer åt på hyllan på väggen ovanför. Philip blir galen på honom!
 

He he!
 
 
Next! 
 
 
Carl sitter i Philips gamla Tripp trapp som vi fräschat upp med ett nytt babyset och en ny dyna. Färgen heter "Grey loom"! 
 
 
Ny tänder på g?
 
 
Todeloo på er och ha en fin onsdag alla mammas läsare!