Bloggen tar ofrivilligt sommarlovPå något sätt har jag lyckats få Internet Explorer att sluta fungera hemma. H hade fixat allt så bra och så kommer jag hem och strular till allt. Inte kul. Grym abstinens redan och det har bara gått ett ynka dygn... Sitter på jobbet just nu men i morgon börjar jag min 5 veckor långa semester så det blir inte mycket bloggande innnan darlingen behagar komma hem. Jo, ni läste rätt. Semester! Första lediga sommaren på 4,5 år. Så otroligt skönt. Kan även berätta att jag har fått ett nytt jobb! Fick veta det nyss så jag är överlycklig just nu! Kommer att jobba i huset som tillhör taket på bilden, typ 10 meter från vår port. Samma sak men nytt (yngre) folk och superfräscha lokaler. Tror det blir riktigt bra. Vi hörs!

Tunika sökes

Imorgon skippar jag tåget och tar darlingens snabba bil till jobbet. Funderar på att svänga förbi precious HM på vägen hem och leta efter en kortärmad tunika jag sett. Hittar ingen bild men den fanns bara kvar i grönt inne i stan. Jag var ute efter den rosamönstrade som satt på provdockan. Så sommarsnygg att den såklart var slut. Morr!  

Inte så smart, av mig...

Men åh! Darlingen och två golfkompisar drog ner till Karlskrona vid 16-tiden. Glada i hågen och semesterpeppade till max. Sa hej då tidigt i morse så nu känns det ovanligt tyst och tomt här hemma. Med sig tog han sin dator som både innehåller min superviktiga jobb-sökar-mapp plus alla bilder till bloggen. Så gick det med det. Att jag inte tänkte på det - tidigare. Suck. Aja, får väl hoppas det går att installera programmet på min lap som jag sitter vid just nu. Borde funka. Borde. Orkar dock inte ikväll och imorgon blir det mat på Pitcher's efter jobbet. Vankas afterwork Strömpis med Susanne, hennes Henke och Jonas. Ska upp tidigt på torsdag men något glas vin slinker nog ner. Hoppas det inte blir regn nu bara. Uteserveringen kändes verkligen så rätt när vi bokade...

Ikväll har jag hunnit med en jobbintervju (verkar lovande), en poliskontroll på väg in till stan och ännu en smarrig hälsotallrik på Coffeehouse by George med Susanne. Gillar vår nya tisdagstradition! Henke droppade förbi efter ett tag och då passade vi på att beställa in chailatte och något chokladigt. Hann hem lagom till Pernilla Wahlgren (någon mer än jag som tycker hon hade konstig hårfärg?) i Allsången. Nu Gilmore Girls och sen sängen. Snart halva veckan gjord. Hej och hå!