Mjuuka

 
Helgen har tyvärr gått i bacillernas tecken och här i sjukstugan har vi varvat filmer med smoothiemixande. Philips nya sänkläder som jag köpte till honom i somras har fått bo i soffan på dagarna. Älskar Beach House! Svala och galet mjuuka att gosa ner sig i...
 

Imorgon hoppas jag på att vi är så pass pigga att vi kan ta oss ut en sväng. Det kan behövas lite frisk luft om man säger så!
 
Kram

Hej helg

 
Alla goda ting är tre eller vad säger man?
 
Har laddat upp inför kvällen med Pepsi Max, smågodis och skvaller. Känns som det kan behövas för imorse vaknade både Philip och Carl upp med feber och rinnande näsor. Usch, börjar känna mig lite tjock i halsen så jag är väl snart där jag också. Tre veckor på förskolan hann vi med den här gången...
 

Precis när jag var klar med fotandet vaknade en feberpluttig Carl och var nyfiken på vad jag gjorde så jag får nog pausa myset till senare ikväll när småtrollen somnat. Då ser jag fram emot att slänga mig i soffan och slötitta på Kristallen-galan. Precis vad jag längtat efter!  
 
Kram

Inspelningsdag

 
Imorse var det alltså dags och medan jag väntade på att inspelningsteamet skulle ringa på dörren passade jag på att ta en halv dagens. Toppen kommer från PartTwo och mina örhängen kommer från Edblad.
 
 
Några tagningar gjordes vid ytterdörren och i hallen.
 
 
Kaffepaus mellan tagningarna...
 
 
Amelia och Carl 
 
Såg att några av er var nyfikna på vad som varit på gång här hemma och jag kan berätta så mycket som att det filmats för den nya webbtv-serien Stilsäkert med Amelia Widell som programledare. Det kommer totalt att bli åtta program med fokus på inredning och säkerhet, därav namnet Stilsäkert. 
 
Programmet som till stora delar spelades in i Carls rum kommer att sändas någongång i oktober så jag får väl hojta till när ni kan gå in och se programmet som jag och Carl är med i.
 
Vilken dag! Inte det lättaste det här med tv och det var galet svårt att hålla dialog och låtsas vara naturlig medan kameran rullade. Herregud vad jag kände mig löjlig. Men, men. Nu är det i all fall avklarat så nu är det bara att vänta på slutresultatet...
 
Kram