Sjukling...

Sov vidare när mobilen ringde vid 05.30. Förkyld och bultande huvudvärk är ingen rolig kombination. Gick upp för att ringa jobbet och nästa gång jag vaknade var klockan 10.30. Vet inte när jag sov så länge sist. Riktigt skönt! En Veckans NU, en köpsallad, några Ipren och en hel del cola-light senare mår jag rätt ok. Ska vara hemma imorgon också men det blir en kortis på stan eftersom jag har en tid hos optikern. Saltvattenspray står på måste-ha-listan. Dessutom måste jag in på HM eftersom jag precis upptäckte att det satt ett larm kvar på en av topparna jag köpte förra helgen. Yyyl! Tur att jag hade kvittot kvar!

Just ja!

Aja. Halvlugn kväll för jag kom precis på att vi måste bort till nya lägenheten och se hur fondtapeten blev. Instruerat våra målare med en utskriven bild från nätet (typiskt mig) för att det luriga mönstret inte ska bli upp och ner så jag hoppas det blev bra... Om exakt en vecka går flyttlasset. För rastlös för att vänta. Vill dit nu!

Årets andra bikiniÄntligen! Årets andra bikini (den första blev en trekantsvariant från HM) är inhandlad. Letat som en galning efter den här bikiniöverdelen från Björn Borg och i helgen så hittade jag den på Stadium i stan. 299 kr. En svart kvar. Längst in i bikiniröran, men i min storlek. Yes! Ibland har man tur. Nu ska jag knåpa ihop ännu en fruktsallad (med jordgubbar och blandade nötter) och sen slänga mig i soffan med en filt. Känner mig lite småsjuk och deppig av allt onödigt tjafs på jobbet så det blir en lugn kväll med Grey's Anatomy, trevligt sällskap och Treo Comp.