Sunflower


En maffig höstgul solros = höst!

Hej onsdag!

Senare ikväll kommer Henrik hem från Amsterdam och jag vet två stycken som längtar väldigt mycket just nu. En som just nu knappar på sin lilla laptop och en liten kille som sussar sött i sin spjälsäng. Visserligen är pappan i huset bara hemma och vänder för till helgen hoppar han på ett nytt plan men det ska bli otroligt skönt att få ha honom hemma hos oss igen.

Kanske, kanske har han även med sig någon liten present från taxfreen och sånt är alltid mycket uppskattat...

Kramar

Ett rosa inlägg


Sitter och bläddrar i nya mama med Emilia de Poret och dottern Electra på omslaget...  


I tidningen finns en bild på ett av årets rosa band som just nu finns till försäljning. Löp och köp!

Godkväll tisdag!

Snart går vi in i den rosa månaden oktober och så sent som igår köpte jag årets rosa band för ynka 25 små kronor i kassan på Apoteket runt hörnet. Det minsta du och jag kan göra för att stödja all viktig forskning i kampen mot cancer!

I år finns rosa bandet i sex olika varianter formgivna av äkta makarna Lena Philipsson och Per Holknekt. Tanken bakom designen av årets band är en omfamning och jag tycker det är en riktigt fin och tänkvärd symbolik.

Mitt i allt det hemska, i alla känslor, i all rädsla, gråt, smärta och alla oändligt många varför finns det alltid plats för någon som håller om. Som omfamnar!

Nu väntar den där koppen rooibos och sen är det natti, natti för min del!

Kramar

Philip på höstpromenad


Höst i luften och strålande sol. Såna här dagar är hösten väldigt välkommen för min del!


Philip ute på söndagpromme!


Att gå med händerna på ryggen har han snappat upp från ingen mindre än farfar "Jajja".


Att träna på att gå i trappor är väldigt poppis just nu. Grindar är ett måste till trappan i huset!


Söndagens Philip i mössa Gangstar, jacka Pompdelux, chinos Kappahl och sneakers i jeanstyg HM.

Då var vi framme vid den sista veckan i september!

Igår fångade jag Philip på bild när han spatserade omkring med händerna på ryggen precis som en liten farbror. Vår lilla härmapa!

Idag har jag haft en sån där trist måndag då man helst av allt bara vill dra täcket över huvudet och komma igen en annan dag. Det är bara att konstatera att september inte varit min månad och det ska bli så skönt när vi väl är på plats i huset för just nu håller jag på att gå i bitar av allt flängande och all stress. 

Nu ska jag ta tag i lite kvällsjobb och förhoppningsvis hinner jag även packa en flyttkartong innan Hollywoodfruarna drar igång. Sen är det bums i säng för ikväll är jag sådär galet trött. Gäsp...

Kram