Ses vi imorgon?


En flirt med landet over there och veckans sista middag från ICA Matkassen. Rimmad kalkon med sötpotatispuré, päronsallad och tranbärschutney. Gott, gott, gott och en oväntat lyxig matkassemiddag! Det enda jag kunde sakna var en god sås men enligt sambon behövdes det inte alls. Receptet hittar du som vanligt här!

Välkommen onsdag!

Nu är vi friska och krya igen så idag har jag och Philip haft en riktigt mysig innedag. Utanför har det stormat så grannens utemöbler flyttat sig flera meter. Helt galet!

Som ni vet samarbetar jag med ICA Matkassen och imorgon kväll kommer jag finnas med på ett event ute på ICA Maxi Eurostop mellan 17-19. Jag och Ida från ICA Maxi svarar på era frågor om matkassarna och självklart går det alldeles utmärkt att beställa en prenumeration på årets julklapp på plats i butiken.

Vet att ni är några stycken härifrån Örebro som läser bloggen så kom gärna förbi och säg hej om ni planerat in en torsdagshandling eller bara råkar befinna er i närheten. Det vore jätteroligt!

Vi ses imorgon!

Kramar

I brist på snö


Bilder på Philip från i lördags innan magsjukan hälsade på. Det var soligt men blååsigt ute!

I brist på snön får man göra det bästa av situationen. D.v.s. klippa gräset!

Hej tisdag!

Jag skulle nog aldrig skrivit det där sista igår för idag har det varit jag som varit under isen...

Ska strax krypa ner i sängen och tycka lite synd om mig själv så ni får hålla till godo med några soliga bilder på Philip från i lördags då vi var ute och luftade gräsklipparen. Han älskar sin lilla gräsklippare


Saknade en vinterjacka att ta på till och från förskolan och den här marinblå från Kappahl gillar vi. Favoritmössan kommer från Gangstar.

På återseende imorgon!

Kram

Krysantemum & kvällens tips


En fin krysantemum som jag fick av min svärfar på Katarina-dagen i fredags. Tack S!


Nya rödvinsglas från Iittala Essence.

Här kommer kvällens tips från mig till dig! 

Just nu är det kampanj Iittala Essence på Cervera där fyra rödvinsglas just nu kostar 499 kr. Ett riktigt bra pris om ni frågar mig och jag slog till på två kartonger på direkten. Vi kommer vara många runt bordet här hemma på julafton så det var lika bra att passa på! 


Älskar att dricka ur Essence-glasen och vi har både rödvinsglas, champagneglas och dricksglas ur serien.

Idag har jag och Philip bara varit hemma och myst! Det hade bara varit tre barn på Philips avdelning idag så det var visst inte bara vi som fick påhälsning av magsjukan i helgen.

Imorgon tar vi nya tag och håller tummarna för att förskolebacillerna håller sig borta fram till jul, minst! 

Kramar