Pigeon blue

 
I julklapp fick Carl en pj och en body från Livly. Duvblå med vita prickar. Så fina!
 
Vi har sen tidigare både en ljusblå och en grå pj från Livly och det är helt klart dom bästa pyjamasar vi haft. Har tvättat hans ljusblå x antal gånger vid det här laget och tyget är fortfarande lika mjukt och fint som när den var ny. Superkvalitet!
 
Prislappen är såklart lite dyrare än pyjamasar från kedjorna men det tycker jag faktiskt det kan vara värt. Sen gillar jag att det är extra långa muddar vid både händer och benslut. Perfekt såhär under bebistiden och toppen för små långisar som Carl. Andra pyjamasar slutar annars oftast vid knät...
 

Ha en toppenkväll!
 
Kram
 

Till Carls rum

 
 
Mobilen "Drake" från Ferm Living skulle vara jättefin att hänga över Carls spjälsäng. Visst är den fin?
 
Nu i vår ska jag ha som projekt att komma igång med Carls rum på allvar för än så länge har vi bara hunnit få upp en vit stringhylla på väggen ovanför spjälisen från Brio. Storleksmässigt är rummet nästan identiskt med Philips som ligger vägg i vägg och den enda skillnaden är att Carl har två fönster i sitt rum i stället för ett.
 
Basen i rummet får förbli vit och detaljerna får gärna gå i lugna färger som ljusgrått och ljusblått. I första hand vill jag hitta en söt lampa till fönstret, ett litet bord + två stolar och några fina krokar att sätta upp på väggen. Tror det kan bli jättebra!
 
Nu ska snart nattningsracet påbörjas här men först ska jag och Philip titta på hans favoritprogram på Barnkanalen - Labyrint. Det är nästan så onsdagskvällarna med Daidalos, Taurus, Bulten och Muttern slår fredagsmyset på fredagskvällarna, så bra är det tydligen!
 
Kram  

Marmor från H. Skjalm P

 
En marmorbricka från danska märket H. Skjalm P har flyttat in. Beställde den från nätbutiken Dukat bord innan jul, även om jag visste att den skulle levereras först i januari, och i förra veckan dök den upp här hemma. Jippi!
 

Marmorn i Chop chop eller Marble tray från Hay är helt klart finare men för 329 kr tycker jag nog att brickan kan klassas som ett kap. Tack för tipset Emmy!
 
 
En härlig helg har passerat och kanske just för att den var så härlig så hann jag knappt titta in här, men nu är jag tillbaka i vardagen och tillbaka i bloggandet igen.
 
I lördags mötte jag och Carl upp min gamla kollega Madde för en lunch och vi hamnade uppe på balkongen i Saluhallen. Åt Brödernas goda Wallenbergare och hann uppdatera oss om allt som hänt sen vi sågs sist. Så mysigt! Älskar vår saluhall och hade vi bott på stan hade jag garanterat gått förbi och handlat med mig lite fredagsgott hem inför helgen.
 
 
Kruka och mässingsfat - Svenskt Tenn, ljuslyktor - Skultuna mässingsbruk
 
Kram