Fler presenter

 
Finaste presenterna fick vi av vännerna i helgen. Ett maffigt fång tulpaner, en superfin hoodie till Carl och pysselpåse med Bamse till Philip. Tack E, M och lilla H! Tulpanerna var av superkvalitet och håller sig fina än så jag behöver nog inte köpa hem några nya blommor den här helgen.
 
Just nu har jag massor på gång och bloggen blir lätt lite eftersatt. Konstigt nog kommer minisvackorna alltid när jag egentligen har jättemycket att blogga om och visa er. Hm? Känns inte alls logiskt men det kanske beror på att det är så fullt upp med allt här på andra sidan skärmen. Barnen, familjen, vänner, fix här hemma, vardagspusslet med hemmet som ska hinnas med och så upp på det träningen som just nu slukar rätt så mycket av min tid dom dagar Philip är på förskolan.
 
På tal om träningen. Den måste jag nog återkomma till rätt snart för där har jag fått frågor som jag vill svara på.
 
Fredag imorgon och en fullspäckad sån väntar...
 
Kram

En robotkudde till P

 
En robotkudde från Ferm Living har flyttat in hos Philip. Ville egentligen ha både den stora och den lilla roboten men den lilla var slut så den får jag jaga vidare.
 
Just nu är jag igång med flera små projekt här hemma och jag har bl.a. tagit tag i barnrummen. I samma paket som robotkudden fanns även två plåtburkar från Ferm Living och två Pendant lamp från Muuto som ska sättas upp. En taklampa inne hos Philip och en taklampa inne hos Carl. Måste bara köpa hem rätt kontakter först! 
 
Sen ska nya mattor in och lite annat piff... Så kul att vara i fixartagen igen och jag tror det kan bli rätt bra!
 
Nu ska jag krypa upp i soffhörnet och titta på ett avsnitt av "Husdrömmar" på paddan. Såå bra! Svt har verkligen lyckats med serien och det är så spännande att få följa alla familjerna som bygger hus! 
 
Kram
 

Ny vårjacka

 
Tjoho! En ny vårjacka har hittat hem till mig och valet föll på en svart Jocelyn från Lexington. Var nära att slå till på den här quiltade snyggingen både i våras och i höstas så nu kände jag att det äntligen var dags.
 
Det enda kruxet var att när jag fick lite vårkänslor här för någon vecka sen och bestämt mig för en svart jacka så hittade jag den inte när jag surfade in hos Lexington. I vårens kollektion finns jackan bara i färgerna vitt, grått, rosa, rött och blått. Efter lite googlande hittade jag den till slut i en nätbutik. En svart Jocelyn i rätt storlek som bara var tvungen att bli min. Till ett något bättre pris dessutom!
 
 
Visserligen kommer min jacka från höstens kollektion men den enda skillnaden mot vårens jacka är den bruna nyansen på lapparna på axlarna och det kan jag nog leva med.
 
Ny väska och ny fin jacka. Nu kan våren komma!
 
Kram