Träningspepp

Dagens träningspepp blev en ny rosa/mörklila löparjacka från Nike och ett mobilarmband från Belkin.
 
Hjälp vad jag har flängt omkring idag!
 
Vi har shoppat ett bord till altanen och sen har jag spenderat några timmar i stans galleria utanför stan. Passade på att åka iväg själv och det var så skönt att strosa omkring i butikerna utan att behöva stressa och sätta sig ner med en god latte macchiato i lugn och ro. 
 
Passade på att shoppa träningsgrejer till mig själv, en höstjacka och ett nytt regnställ till Philip (en tunnare täckjacka och ett nytt Slaskeman, allt från Didriksons) och lite inslagningsgrejer.
 
Vi ska på bröllop om tre veckor och brudparet har önskat sig bidrag till bröllopsresan. Tycker det känns lite småtrist att räcka fram ett kuvert så jag har en idé på en annan lösning. Hoppas det blir lika bra som jag tänkt mig...
 
Fick 50 % rabatt på armbandet hos Telenor med kupong från senaste mama. Tips!
 
Nu ska jag sätta mig och göra en playlist inför morgondagens powerwalk. Tips på bra pepplåtar som passar att gå och springa till? 
 
Kram

Garden Glory & projekt altan

Garden Glorys trädgårdsslangar måste vara snyggast på marknaden och en sån måste vi bara ha. Finns i färgerna vit, svart, rosa, turkos och faluröd. Urläckra!
 
Idag har vi flängt fram och tillbaka mellan stans byggvaruhus och köpt saker till altanen. Kom hem med tio säckar sjösten och kantjärn så nu finns det att göra. Plus lite ogräsrens på det!
 
Nu saknar vi ett bord, ett snyggt hängparasoll och nya blommor till krukorna på framsidan (våra fina penséer var helt överblommade när vi kom hem) innan vi kan känna oss hyfsat klara med projekt altan.
 
Även om ytan inte är så stor så tar allt sån tid och jag vill ju helst att allt ska vara klart NU! Tålamod, tålamod...
 
Det lutar åt en helvit eller helsvart trädgårdsslang. Eller kanske en vit vattenslang med svart munstycke? Hm...
 
Ha en fin kväll raringar!
 
Kramar

Hemma i stan igen

Grillen är tänd, ostarna är framdukade och vinet är uppkorkat. Sköna söndag!
 
Ett doftljus från Voluspa med doften Gardenia colonia brinner på soffbordet. Doftar mmm...
 
Hej på er!
 
Nu är vi hemma i stan igen efter fyra (!) sköna semesterveckor på Västkusten och vi längtar redan tillbaka, även om det alltid är lika skönt att komma hem när man varit borta.
 
Idag har jag packat upp, tvättat och fixat inomhus och Henrik utomhus. Den här veckan har vi tänkt fixa klart det sista på altanen så Henrik har grävt ur den sista plätten där det inte är däck och imorgon ska vi åka och titta på sjösten som vi ska fylla upp en liten del av altanen med.
 
I väntan på köttet som ligger på grillen myser vi med ett gott rött, ostar och finn crisp. Bara jordgubbar och någon god marmelad som saknas men det glömde vi såklart köpa!
 
Idag inviger jag mitt fina Kastehelmi cake stand från favoriten Iittala. 30-års present från vännen Ullis!
 
Kvällens vin: Valpolicella Ripassa. Ett riktigt Katta-vin! Tack Markus och Vickan!
 
Ha en riktigt fin söndagskväll!
 
Kramar