Tack!

Har ni sett något vackrare? Den här underbara buketten med kvistar av ginst och vårigt vackra tulpaner i rosa och vitt hittade vi utanför ytterdörren samma kväll som vi förlovade oss. Tack U och N!
 
Vill bara titta in för att tacka för alla fina grattiskommentarer och lyckönskningar! Både här inne, via sms, mail och Instagram!
 
Kramar K

Vi har förlovat oss!

Min fina fina ring som jag äntligen får bära! Den vackra tulpanbuketten i bakgrunden surprisade våra kompisar oss med. Tack raringar!
 
Igår den 23 februari 2013 förlovade vi oss. Wihoo!
 
Idag känner jag mig alldeles bubblande och sådär härligt nyförlovad. Kan nästan inte sluta titta på min vänstra hand där min fina fina ring gnistrar och glimmar!
 
Vi valde att designa våra egna ringar med hjälp av en superduktig guldsmed här i stan och diamanten i min ring satt tidigare i en guldring som var min mormors. Designen för min vigselring är redan klar och jag ser verkligen fram emot att få bära båda ringarna tillsammans...
 
Det finns så många vackra ringar men vi visste precis vad vi var ute efter. Henriks ring är flack i modellen liksom min och vi föredrar båda ringar i vitt guld så där var valet enkelt.
 
Som många av er redan gissat är måendet är inte tippentoppen för min del just nu så direkt efter att vi bytt ringar igår bäddade jag ner mig i soffan igen för att se Mello.
 
Vi hade planerat att vara i sommarhuset i Kungshamn just nu, eftersom det är lite av en speciellt plats för oss, men vi fick tyvärr ställa in resan och stanna hemma. Har lovat Henrik att vi ska fira riktigt ordentligt så fort jag känner mig lite bättre och det ser jag verkligen fram emot!
 
Kramar

Fantastiska poddar

Fredagspodden med Hannah och Amanda får bli kvällens tips. Så bra!
 
Har precis upptäckt det här med poddar (typ tre år efter alla andra) och nu är jag helt fast. Vilken grej!
 
Hannah och Amandas podd är än så länge favoriten och sen har jag lyssnat på några ströavsnitt med Strömstedt och Berg och Schulman och Gynning. Har ni några poddfavoriter som jag inte får missa?
 
Skalet Gold coin kommer från Pantone och det quiltade caset kommer från Krusell.
 
Kram