Gårkvällens söndagsmiddag


Mustig fiskgryta med sej, blåmusslor och fänkål. En rejäl klick matlagningsyoghurt och bröd som tillbehör. Receptet hittar ni som vanligt här.

Buhu på självaste Halloween!

Igår lagade vi en fiskgryta och till dessert toscaäpplen från ICA Matkassen till söndagsmiddag. Vi hoppade över matkassen i måndags och hade därför sparat en av rätterna till helgen. Vi gjorde faktiskt samma sak för två veckor sen när vi fick hem vår första matkasse och jag tycker det är toppen att ha möjligheten att laborera med dagarna och rätterna så konceptet passar oss!

Fisksoppa är en av mina favoriträtter och den här snabba varianten blev god men om man inte är rädd för kalorier skulle jag nog föreslå en liten skvätt grädde i för att få till en något tjockare konsistens på soppan.


Knäckiga toscaäpplen med syrlig yoghurt (matlagningsyoghurt med 1 tsk honung och 1 tsk kanel).

Just ja! Om någon undrar vad som hände med ugnspytten med chorizo och vitlöksyoghurt som fanns med i veckans matkasse kan jag meddela att Henrik bjöd på rätten när han hade herrmiddag här hemma i fredags. Det fanns inte kvar ett enda spår av middagen när jag kom hem och maten hade fått högsta betyg!

Kram

Hjärta av silver


På armen idag söndag: klocka från D&G och ett silverarmband designat av by leia för Barncancerfonden och Ronald McDonald Barnfond.

Välkommen vintertid!

Bustrollet Philip är fortfarande inställd på sommartid och vaknade därför i vanlig tid imorse så det blev tidig lunch och nap idag men så fort han vaknar ska vi åka iväg till en butik som säljer kök och badrum här i stan. 

Där ska vi titta på handtag till luckorna i köket för äntligen tror jag vi enats om vad vi vill ha. Det finns så mycket att välja på och jag tycker alltid det är svårt att enbart utgå från en bild och försöka få en uppfattning om hur handtaget skulle se ut på luckor och lådor i ett kök... Hoppas på snygga visningskök


Armbandet med silverhjärtat finns att beställa här och längre fram kommer även hela smyckeskollektionen säljas i Barncancerfondens webshop. Intäkterna går till Sveriges femte Ronald McDonald Hus som ska stå klart 2013. 

Är det något ämne som berör mig och får mig extra engagerad så är det frågor som berör barn. Barns rättigheter, små och stora barn som far illa och barn som är svårt sjuka. Inte så konstigt kanske med tanke på mitt yrkesval!

Cancer är en fruktansvärd sjukdom som drabbat min familj, nära släktingar, vänner och bekanta så klart jag vill hjälpa till. I stort som smått. På armen idag bär jag därför mitt nya fina armband

Hoppas solen skiner på dig och att du får en fin söndag!

Kram

Gårkvällens bloggerska


Undertecknad i klänning från HM, svarta strumpbyxor, boots och OPI i färgen "I'm not really a waitress" på naglarna. Känner mig alltid lika obekväm med att stå framför en spegel, försöka fota mig själv och få det att verka helt naturligt men, men...

Välkommen lugna lördagkväll!

Oj vilken fantastiskt rolig gårkväll jag hade tillsammans med kollegorna! Mycket vin i glasen och många skratt blev det så tack för igår alla härliga!

I morse fick jag en liten sovmorgon av mina killar och efter en sen frukost tog jag cykeln ner på stan där jag flanerade i höstsolen och mötte upp vännen Ulrika för efterlängtat tjejsnack över en lördagsfika.

Nu grillchips och "Så mycket bättre"!

Kram