Eva Solo


I helgen kom jag hem med det här kitet från danska Eva Solo som just nu finns på kampanj på Cervera. En kylskåpskaraff med lock och svart neopren + två fina glas.
 

Kylskåpskaraffen med neopren och vipplock.


Danskarna kan och Eva Solo gör hur mycket snyggt som helst!

Farligt, farligt!

Har en vän som jobbar på en av Cerverabutikerna här i stan och så fort jag går in för att hälsa kommer jag ut med en liten påse. Det finns för mycket fint helt enkelt!

Sist jag var inne i butiken ville jag förhöra mig om att Iittala Kastehelmi var på ingång och med mig hem fick jag en kylskåpskaraff från danska Eva Solo. Har sneglat på karafferna med neoprendräkterna i flera år och äntligen slog jag till.

Karafferna fungerar lika bra till vatten som till varm glögg och vipplocket gör att t.ex. citron- eller gurkskivor stannar kvar i karaffen. Smart!


Mer Eva Solo! Den läckra vattenkannan "AquaStar" är en inflyttningspresent från just vännen som jobbar på Cervera. Tack Ullis!

Nej, nu ger jag snart upp för ikväll här. Natti, natti!

Kram

Den där soffan


Den där soffan...

Hej sena söndagskväll!

Fler bilder har efterfrågats och såhär ser soffan ut i sin helhet. Två fina plädar har tagit plats i soffan sen bilden togs men hur det blev får jag visa er en annan dag.

Vi velade in i det sista och tittade på många olika soffmodeller i olika stilar innan vi slutligen bestämde oss. Till slut tänkte vi praktiskt och det fick bli en soffa i vitt skinn. Det går trots allt inte att undgå att skinn känns väldigt smidigt nu när Philip är liten...

Nu bänkar vi oss i den där soffan för den spännande söndagsfilmen på fyran - Wallander!

Ha en fin söndagskväll!

Kram

Mysmorgon


Nyklippt Philip morgonmyser i soffan framför Mamma Mu.


Philips pyjamas med ränder i grått och marinblått hittade jag inne på Lindex igår. Mjuk och skön! Skinntofflorna kommer från Bobux.

Good morning!

Här hemma har vi en lugn och skön söndagsmorgon. Philip myser i soffan framför en film och jag hasar omkring med kaffekoppen i handen. Läser bloggar och söndagens NA. Såna här mysiga helgmornar är bland det bästa jag vet!


Nallen hänger med på ett hörn. En present från hans snälla gudmor Lisa!

Vi hörs lite senare! Kramar