Med i packningen


Ett litet axplock av vad som får följa med i min resväska till soliga Kreta!

Godkväll torsdag!

Måste försöka komma i säng tidigt ikväll för vi planerar att vara ute på vägarna senast vid 02 så det blir av naturliga skäl inte speciellt många timmars skönhetssömn för mig inatt. Oj, oj vilken trött mamma jag kommer vara imorgon bitti!

Planet mot Grekland och Kreta lyfter med andra ord tidigt, tidigt imorgon fredag så just nu packar vi för fullt här hemma...


Smart travelpack med miniprodukter från Joico K-Pak


Clogs i modellen "Betty" från Moheda Toffeln


Söt miniplattång från HH Simonsen som jag hittade på salong Ego här i stan. Perfekt att packa ner vid resor!

Philips Bee är redan nerpackad i transsportväskan från Bugaboo som vi fyndade på barnbutiken Våra Små här i stan i förra veckan men nu ska jag ta tag i både min och Philips packning. Packa lätt var det va?

Godnatt, kram! 

Sjöbodarna på Tången


Sista dagen i Kungshamn tog Philip och jag en promenad runt Fisketången eller "Tången" som området kallas i folkmun. Självklart passade jag på att knäppa av några bilder när vi ändå var i krokarna.


Pittoreskt och såå charmigt!


Vy ut mot havet och klipporna


Philip har fått syn på någonting väldigt spännande där på bryggan...


Fiskebodarna på Tången

Ikväll sitter jag ute på balkongen med ett glas bubbel i handen och en skål med härligt röda jordgubbar.

Ska passa på att njuta, njuta, njuta av den här underbara kvällen och sommarvärmen så ni får hålla tillgodo med vackra bilder från Fisketången i Kungshamn.

På återseende imorgon igen!

Kram

Mellanlandar


Gårdagens buskille ute på altanen!


Smile!


Philips nya solhatt i jeanstyg från Villervalla hittade jag inne på den lilla barnbutiken Barngarderoben i Kungshamn. En vit stjärna är tryckt ovanpå hatten som en tuff detalj!

Godkväll allsångstisdag!

Puh, vilken tryckande värme vi möttes av när vi klev ur bilen och lastade ur alla väskor utanför porten här hemma tidigare ikväll. Det är verkligen så varmt här i stan. Rena rama värmeböljan!

Älskar verkligen att komma hem till vår lägenhet när jag varit borta för jag slås alltid av hur bra jag trivs. Hoppas att den känslan håller i sig även när vi flyttat till huset!

Vi har alltså lämnat Västkusten för ett litet tag och är hemma i stan för att mellanlanda och packa om inför Grekland. Om vi nu kommer iväg som planerat med tanke på strejkerna...

Nu ska jag fortsätta med att försöka överlista kommissarie Barnaby och klura ut kvällens fall i "Morden i Midsomer".

Kram