By Ti Mo

Sköna lite längre linnen med spetskant i mjuk och skön kvalitet. Nya vardagsfavoriter!
 
Märket är by Ti Mo
 
På mellandagsrean (för ett bra tag sen alltså...) lyckades jag haffa två sköna linnen från Ti Mo inne på inrednings- och klädbutiken Huldas som hade världens superrea. Valde ett linne i gammelrosa och ett i ljusbeige. Perfekta baslinnen att ha under koftor och tunikor så det får bli kvällens tips. Mjuka och supersköna!
 
Ikväll ska jag titta på "Bygglov" kl: 20. Det är alltid extra roligt när programmet spelats in i ens egen stad och det är faktiskt en av mina gamla pluggkompisar Jenny som får sin uteplats uppfräschad i kvällens program. Vi pluggade svenska ihop på universitetet under två terminer men så blev hon gravid med sin första pojke och hoppade tyvärr av. Visste såklart att programmet spelats in alldeles här i närheten i höstas men jag hade ingen aning om att det var hemma hos Jenny och hennes familj så det blir jättespännande att se ikväll!
 
Kram

Mamamåndag

Nya mama med Tilde på omslaget damp ner för någon vecka sen men ikväll har jag som ambition att lusläsa tidningen från pärm till pärm.
 
Måndag och ny vecka!
 
Ikväll surprisade Henrik med att köpa med sig semlor hem och Philip mumsade glatt i sig en hel semla. Vi brukar alltid skämta om att det är jag som är fikafantasten i familjen men Philip har nästan gått om mig i det här med kärleken till godsaker.
 
När han fyllde 3 år hade hans tjejkompis valt ut små glittriga klistermärken till honom med tårtmotiv just för att "Philip tycker om tårtor." Då valde hon ändå bort klistermärken med Cars och Spindelmannen. Så sött!
 
Kram

Snöig söndag

 
Philip med sin nya snow racer. Overall Polarn, vantar Molo, mössa HM och vinterskor Kavat.
 
 
Hunters med wellies i fleece funkar perfekt som vinterskor när det är djup snö. Bättre än uggs faktiskt!
 
 
Hej söndag!
 
Det har inte varit någon vidare blogghelg måste jag erkänna men jag kommer igen och idag var vi bara tvungna att ta oss ut. Massor av snö och sådär lagom kallt i luften. Philip och jag grundade med vår nygamla frukostfavorit smoothie (kiwi, banan, lite färsk babyspenat, mellanfil och mjölk) och sen tog vi oss ut. Drog omkring Philip på snow racern och åkte några åk i backen innan vi kände oss rätt nöjda och gick in igen.
 
Nu ligger jag i soffan och bläddrar i skvallertidningar. Henrik köpte hem halva tidningshyllan tidigare idag så nu har jag att göra resten av kvällen!
 
Ha en fortsatt fin söndag!
 
Kramar