Kvällens schlagerklänning


Volangklänningen från Zara. Axelbanden hade matchat Agnes guldglittriga schlageroutfit.

Kvällens schlagerklänning får tyvärr hänga kvar på galgen för Madde ställde in i sista minuten. Var riktigt peppad för dans och pink mojitos och det hade varit riktigt kul att se totalrenoveringen som Villa Strömpis, f.d. Strömparterren mitt i stan, genomgått under hösten men det får bli en annan helg. 

Min rosa Lanson ska såklart korkas upp ändå och jag ska se om jag inte kan få till en liten schlagerdessert även den här helgen så det går ingen större nöd på mig ikväll. Får inte glömma chokladtryfflarna jag fick i present av en snäll kollega i veckan. Ser ut som söta små konstverk och är säkert hur goda som helst. Lördagslyx! Längtar såklart extra mycket efter Henrik ikväll men jag får se fram emot kvällens obligatoriska mobilsamtal från Basel...

Nu håller jag tummarna för Agnes och tjejduon här. Kul att även Darin är med på ett hörn ikväll. Ha en riktigt mysig schlagerkväll så hörs vi imorgon, kram!

Love love love

 Bild: Svt
Kvällens coolaste gulddress sitter på en av kvällens solklara vinnare - Agnes.

Var inte alls sugen på att åka in till stan idag när jag vaknade vid 10-tiden men det soliga vädret och en vit sommarklänning som jag såg på Zara igår fick mig att tänka om.

Kom precis hem med hela fyra shoppingpåsar fyllda med vår- och sommarkläder. Blev även ett par gladiatorsandaler från Scorett som jag inte förväntat mig att springa på just idag. Hade fått ett bloggtips om att snyggingarna skulle finnas i butik fr.o.m. vecka 11 så jag var bara tvungen att slå till direkt.


Ikväll ser jag verkligen fram emot schlagern. Efter att ha lyssnat igenom låtarna tror jag att Agnes glittriga discodänga "Love love love" och Anna Sahlene och Maria Haukaas Storeng Bondinspirerade "Killing me tenderly" går till finalen. Lägger in en brasklapp för duktiga Sarah Dawn Finer och hennes pampiga ballad "Moving on" och Star Pilots med "Higher". Förra sommaren gick just Star Pilots med "In heat of the night" på repeat hela sommaren nere i Kungshamn men jag tror faktiskt att gruppen passar bättre för dansgolvet än på scen.

Vi hörs senare, kram!

Gladiatorer i lackMina gladiatorinspirerade heels från Zara. Lagom höjd på klackarna för att orka med en kväll på dansgolvet.

Äntligen fredag! Åkte ner på stan efter jobbet och fixade lite ärenden för att slippa komma hem och mötas av en tom lägenhet. Hämtade ut svart/vita foton som jag lämnat in för framkallning och shoppade en hel del nödvändigheter.

Kom i alla fall hem till en nystädad lägenhet för det ordnade Henrik till innan han drog iväg. Han sitter just nu på ett plan till Basel och han kommer hem igen först på måndag så jag är solo hela helgen. Har precis haft besök av hans lillebror Martin som kom över för att hämta upp lite grejer. Hade bokstavligen hjärtat i halsgropen när jag upptäckte ett missat samtal på mobilen från just Martin när jag beundrade alla nya vårkläder inne på Zara tidigare idag. Usch, kan bli riktigt nojig ibland när darlingen är ute och reser.

Imorgon blir det i alla fall schlagerfest med sista delfinalen i Melodifestivalen och vin med Madde. Kan tänka mig att någon partyklänning och skorna från Zara åker på.

Har precis korkat upp kvällens bubbel och fixat till min favoritpasta med bl.a. saffran, kyckling, vitt vin och kräftstjärtar. Fredagsmiddag här framför datorn med favoritbloggarna som sällskap. Senare blir det självklart "Let's Dance".

Hoppas alla får en riktigt bra start på helgen! Kram