Nu: träning

image295

Ska strax sätta mig i bilen och åka ner på stan. Salsa-time igen. På bilden syns min flashdansiga träningsväska från Adidas och min rosa yogamatta, som självklart inte ska med idag. Gammal bild från darlingens f.d. lägenhet. Ciao!


Helglängt redan

108597-696

Jobb 8-17.15. Tröttare än tröttast som vanligt även om det var en s.k. lugn dag. När jag var hemma på lunchen låg ännu en avi i postfacket. Darlingen är iväg och hämtar ut paketet just nu och jag håller tummarna för något på tema beauty den här gången. Annars vet jag inte vad jag gör. Nu ska jag fortsätta titta på Roomservice och sen ringa bästa Susanne. Torsdag och salsadag i morgon, hur snabbt gick inte den här veckan? Ha en fortsatt bra kväll nu!  

Uppdatering: Gossip Girl

Döm om min besvikelse när paketet inte alls innehöll roliga produkter utan min klocka som varit på reparation hos en urtrevlig urmakare på NK Details i Gbg. Ok, min älskade klocka från D&G som jag saknat så men ändå. En liten besvikelse var det allt. Vad jag gillade nya Gossip Girl? Jag gillade det. Mycket. Ny favorit. Nu blir det sängen, godnatt!