Kiehl's Baby


Kiehl's Creme de corps till mamman och Gentle foaming mousse for hair and body och ett prov med Body and face cream till Filip.

Ni som följt bloggen ett tag vet att Kiehl's är en stor favorit här hemma! Deras berömda bodylotion Creme de corps är nog den bästa lotion jag testat och när vi var i Sthlm sist passade jag självklart på att köpa med mig en stor flaska hem som jag hoppas kommer räcka länge, länge!

Självklart var jag tvungen att spana in deras stora baby- och barnsortiment när jag var inne i butiken. Den lilla tuben med Face and body cream är ett prov men jag önskar att jag köpt en stor förpackning för det här är vår nya favorit i skötväskan! Salvan ger samma effekt som Inotyol och Silon men den har en behagligare konsistens och är betydligt mindre kladdig. Dessutom är den helt doftfri!

Tvättmoussen
använder vi alltid i badvattnet och när håret ska tvättas. Superbra och dryg även den! 

Nu ikväll har vi bytt från ligg till sittdel på Buggan så imorgon åker både vårjackan från Benetton och små skor på! Blir spännande att se om och hur Filip reagerar imorgon när vi ska ta en fredagstur in till stan. Vagnen blev plötsligt väldigt rymlig på bredden och han är inte helt stadig än så vi får se hur det går...  

Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på första avsnittet av "Sveriges historia". 

Godnatt, kram!

Strålande sol & dagens första kopp


Dagens första kopp och inspiration i nya Plaza Interiör. Den vita termoskannan från Stelton fick jag av mina föräldrar i födelsedagspresent. Tycker att Steltonkannorna är jättesnygga och den blir perfekt i picknickkorgen i sommar! 

Igår lämnade vi hemmet strax före halv tio och kom hem så sent som klockan sex! På förmiddagen var vi ute på en lång barnvagnspromenad med mammorna och sen blev det en butiksrunda innan vi mötte upp vännen Miia för en eftermiddagsfika på Java. Blev uppvaktad med en svart och vit presentpåse som innehöll två jättefina födelsedagspresenter. En ätbar och en mindre ätbar! Tack än en gång!

I eftermiddag kommer Filips farfar förbi så vi ska strax ta en sväng bort till konditoriet här i närheten för att köpa med oss någonting gott att bjuda på.

Det är strålande sol här idag så imorgon måste vi nog se till att ta en sväng förbi "Våra Små" och se om det finns parasoll till Buggan. Är även lite sugen på att beställa en ny somrig toppklädseloff white eller sand nu när vi snart ska byta till sittdelen men vi får se vad Henrik tycker om mina planer...

Ha en fortsatt strålande torsdag! Kram 

Idag för ett år sen...


Det var världens bästa måndag och den 27 april 2009.

Idag är det på dagen ett år sen vi fick veta att Filip låg i min mage!

Vi lät första tolv veckorna passera innan vi berättade den glada nyheten men för familjen och kollegorna gick det inte att hålla hemligt speciellt länge med tanke på hur jag mådde. Mitt gravidillamående satt i från maj till september och såhär i efterhand var det betydligt värre och mer påfrestande än själva förlossningen. Gick knappt utanför dörren på hela våren, herregud vad jag mådde illa!

Den 11 maj blir vår lilla kille hela fyra månder. Han växer så det knakar så det börjar snart bli dags för första smakportionen och ett byte från ligg- till sittdelen Bugaboon. Aningen tidigt med sittdel kanske men han får snart inte plats med sina långa ben!

Idag tog vi en promenad ner på stan för att fixa några ärenden. Passade även på att uppdatera Filips sommargarderob inne på Åhléns. Vita byxor/shorts och en randig tröja i sailor-stuk fick följa med hem. Helt underbart vårväder ute idag så Conversen åkte givetvis på!

Ha en fortsatt bra kväll! Kram