Pics från Hunnebo

 
Eftersom vi är tillbaka på Västkusten igen (jippi) kan lite fler bilder från vackra Hunnebostrand passa bra.
 
 
Delar av hamnen och bergen i bakgrunden. Hunnebo är verkligen en riktig liten kustpärla!
 

Utanför favoritbutiken...
 
 
Nämligen Alfons Summer shop som även har två butiker på Smögenbryggan som jag besöker titt som tätt.
 
 
Hur fina är inte alla pastellfärgade hus?
 
 
Mina killar påväg upp för backen som leder till den välkända möbelbutiken Lantz Möbler.
 
 
Rosor, rosor, rosor!
 
 
Slutligen en bild som jag knäppte av utanför Lantz. Det var nämligen strängt fotoförbud inne i butiken! Tyvärr tycker jag att sortimentet bara blivit sämre med åren och den här gången hittade jag inte mycket som jag skulle vilja ta med mig hem. Trist!
 
Hej tisdag!
 
Nu är vi som sagt tillbaka på Västkusten igen och idag har vi hunnit med det obligatoriska besöket på djurparken Nordens Ark som bara ligger ett stenkast härifrån.
 
I fjol när vi var där lyckades vi pricka in vårt besök när nästan alla djur låg och sov i parken men idag fick vi både se snöleoparderna, amurtigrarna och deras små tigerungar på nära håll. För Philips del är fortfarande djuren på lantgården och en gammal traktor som man kan leka i mest poppis!
 
Senare ikväll väntar middag med hela gänget här i sommarhuset och sen måste vi såklart se Allsången där Philips favorit Sean Banan ska dyka upp. En viss liten kille är väldigt pepp...
 
Kram  
 

En kväll på stan

 
Magen i vecka 32, topp Sisters, sommarens skönaste byxor från HM, loafers Geox och min nya fina väska från Michael Kors.
 
 
Både jag och Henrik älskar mysiga lilla Paolo's så valet inför gårkvällen var enkelt. Uteserveringen är egentligen inte mycket att hurra för och den skulle kunna göras bra mycket mysigare för att matcha inredningen men det var alldeles för varmt för att sitta inne så vi fick glatt klämma ihop oss vid ett litet bord.
 
 
En mätt och nöjd men väldigt, väldigt gravidtrött bloggerska. Den här värmen alltså...
 
 
Paolo's har stans absolut godaste pizzor med sådär perfekt krispiga bottnar och lagom mycket fyllning. En latte macchiato och en glass från den söta gelato-vagnen fick det bli till dessert.
 
 
En närbild på min stora Michael Kors luftades kvällen till ära. Så fin så!
 
 
Avslutade kvällen med en kort promenad runt vårt vackra slott som ligger mitt i stan. Alla städer är verkligen lite extra vackra såhär på sommaren!
 
Nu är vår älsklings Philip hemma igen så snart ska vi packa in oss i bilen igen för nya semesteräventyr...
 
Kram

Värmebölja

 
Det är alltid lika roligt att komma hem och hitta efterlängtade tidningar i posthögen. Den här gången nya mama!
 
Det är minst sagt hot, hot, hot här i stan. Puh!
 
Just nu längtar jag nästan ihjäl mig till sommarhuset där det i alla fall fläktar lite från havet såna här tokvarma dagar. Skulle nog aldrig klara av en hel sommar i stan, oavsett om jag är gravid eller inte.
 
Fick precis en rapport från den faluröda sommarstugan i Dalarna där Philip redan innan lunch hunnit med att bada i sjön, åka båt och ta upp siknät. Han har the time of his life just nu tillsammans med sin mormor och morfar så nu ser jag extra mycket fram emot kvällen som H och jag ska spendera på någon mysig uteservering.
 
 
Det är nästan olidligt varmt här hemma i huset så ett stort glas bubbelvatten och kombinationen vattenmelon + nektarin får bli dagens svalkande eftermiddagssnacks.
 
Nope, nu ska jag lacka naglarna orangeröda och leta fram något piffigare än solklänning till kvällen...
 
Kram