Helg tack!

Tips! Ta bort bladen och korta av stjälkarna på blommor som börjar se lite trista ut. På med nytt vatten och du har fått små runda minibuketter som står sig i några dagar till. Ta da!
 
Har haft en superintensiv vecka men nu tar jag äntligen helg. Man tackar!
 
Nu ska jag åka och hämta ut ett Me&I-paket och sen blir det en snabb tur till matbutiken för att ladda upp med godsaker inför fredagsmyset innan jag åker hem och myser med favoritkillarna. Äntligen är Henrik hemma hos oss igen! Jag fick ju träffa honom en kortis i Sigtuna förra helgen men för Philips del blev det nio dagar utan pappa Henrik. "Pappa jobbar, pappa flyger flygplan" säger han så nu lär väl alla tro att H jobbar som pilot!
 
Imorgon ser jag och Philip fram emot en playdate med vännerna och på söndag ska vi hitta på någonting riktigt mysigt. Lite träning måste jag också se till att hinna med!
 
Ha en fin fredagskväll!
 
Kram

Höstnytt från POP

Nytt i Philips garderob!
 
POP:iga presenter från Philips mormor och morfar. Bästa förskoleplaggen och biltröjan blev väldigt poppis på direkten!
 
Philip har växt massor i sommar så i helgen måste jag göra en liten rensning i garderoben och se vad som behövs inför hösten. Redan nu vet jag att vi behöver investera i en ny skaljacka, ett gäng tunnare mössor, gummistövlar och höstskor från favoriten Kavat. Alltid är det något känns det som!
 
Inatt kommer Henrik hem till oss igen - äntligen! Han ringde precis från Köpenhamns flygplats och det lät som det lät som han hade med sig presenter från Kiehl's hem till mig. Jippi! 
 
Kram

Soft tisdagskväll

Kvällens latte, några rutor mörk choklad + inredningsspan!
 

Att orange är en av höstens stora färger har väl inte undgått någon vid det här laget. Inte min färg när det kommer till inredning men på kläder och accessoarer gillar jag det desto mer.
 
Sådär ja! Ljusen är tända, sonen är nattad, legot är upplockat och alla små bilar är parkerade i garaget för natten...
 
Ikväll är det tisdagsmys med Plaza Interiör, min nya tisdagsfavorit "Hart of Dixie" på Kanal 5 och "Svenska Hollywoodfruar". Köpte på mig ett gäng tidningar innan jag hoppade på tåget till Sthlm i helgen som jag knappt bläddrat i så ikväll får det bli lite härlig inredningsspan innan jag släcker lampan för natten.
 

Är svag för det mesta med kokos och den här mörka chokladen är inget undantag. Jummy!
 
Ha en fin kväll!
 
Kramar