Nytt fat & scampi-middag

108597-869

Kan rapportera att gårdagens shoppingrunda resulterade i ett blekrosa fat från Mateus. Största modellen med spetskant som jag suktat efter i evigheter. Happy, happy. Står just nu placerat på en av köksbänkarna. Passade även på att beställa två nya tallrikar ute på Nice. En grå och en blekrosa med spetskant. Kommer bli jättesnyggt att mixa med våra släta Mateus-tallrikar som vi köpte för några månader sen. Så nu är det bara att vänta på ett samtal från den snälla tjejen i butiken. Nära att det blev ett vitt överkast till Malmsängen från Hemtex och tre mörkrosa Margrethe-skålar från Rosti. Kanonpris på Cervera just nu men jag vill helst ha bunkarna i ljusrosa.

Har precis mumsat i mig en rosa prinsesstårtbit. Favoriten, underbart gott. Darlingen slappar i soffan framför tennis och jag sitter här. Ska strax dra igång med kvällens middag som inspirerats av blivande bruden Anna. Både hon och jag älskar scampi. Så ikväll blir det scampi med lime och chili. En god sallad med sugar snaps till. Gillar att laga efter recept men ikväll ska jag improvisera och förhoppningsvis blir det en hit. Hoppas alla har en mysig lördagskväll! Själv ska jag kurera mig i soffan med darlingen och ett glas rött.

Sjuk

Butiksspaning, Javafika med darlingen, fredagshandling och hem för att laga mat. Precis när vi satt oss för att äta kände jag hur mina kinder kokade. Varm panna och glansiga ögon. Inte ens sugen på cola-light. Tror jag är lite sjuk. Inte så konstigt med tanke på att darlingen varit sjuk i över en vecka nu men ändå. Typiskt. Nu när det är helg och allt. Hoppas det blir bättre under natten. Nu ska jag släpa mig tillbaka till soffan och se Tina vinna "Let's Dance".

Mot stan

Mot stan. I svarta ankelboots, rosa sjalen och beiga Zara-trenchen. Har verkligen längtat efter att springa i butiker. Förhoppningsvis möter darlingen upp mig lite senare för en fredagslatte. Perfekt start på helgen!