Vattenpussar & björnkramar


"Det finns väl inget bättre än vattenpussar och björnkramar just såhär om hösten..."

Godkväll onsdag!

Idag har vi haft en riktig fixardag här hemma men en skön långpromenad i höstsolen hann vi i alla fall med att flika in mellan tvätt- och städvarven.

Kämpar med en förkyld liten kille här hemma ikväll så jag ville mest titta in lite snabbt och önska er alla en fortsatt mysig kväll!

Puss & kram

Gungdejt i parken


Philip i overall från Molo och den nya och lite för stora mössan från Gangstar.


Gungeligung!


Philips söta kompis Mira i matchande manchesterduffel och små uggs.


Min lilla tröttis i vagnen påväg hem från parken...

Aj, aj vad det känns i kroppen idag!

Kom precis hem från veckans andra powerwalk med stavarna och idag fick jag upp farten rejält. Ikväll fick jag även sällskap av Irena och det är verkligen så mycket roligare och mer motiverande med träningssällskap!

Idag har vi haft fullt upp! Efter lunch mötte vi upp tjejerna för en liten gungdejt i lekparken. Ullis hade köpt med sig godsaker från mysiga fiket Fröken Brogrens veranda och jag hade packat ner både termos och muggar så det blev även en kylig men mysig utomhusfika för oss mammor.

Lagom tills vi kom innanför dörren dök Philips farfar upp för lite eftermiddagslek. Philip passade även på att visa upp att han numera kan ta sig fram på egen hand genom att åla som en liten kålmask med den lilla blöjbaken upp i vädret. Såklart hur sött som helst!  

Nu blir det fortsättningen av kvällens Idol här. Tror det kan bli en riktigt tuff match ikväll!

Kram

Inredning & inspiration


Nytt nummer av ELLE Interiör med både sovrumsspecial och barnrumsinspiration. Perfekt kvällsläsning!

Godkväll!

Har precis kommit hem från en runda med mina nya fina gåstavar. 1 h powerwalk och 20 minuter styrka, puh!

Det var riktigt skönt att komma ut en sväng och varje gång jag tränar undrar jag varför jag inte gör det oftare. Mår så bra av träning men just nu är det onekligen svårt att prioritera mig själv och hitta tiden. Att fixa barnvakt för att träna känns som ett mindre projekt så jag får i stället passa på att sticka iväg när vi båda två är hemma även om det inte blir så ofta som jag skulle vilja.

När jag kom hem möttes jag av en stolt pappa Henrik som berättade att Philip minsann dragit sig fram på golvet för att nå en leksak. Han har varit på gång senaste dagarna, och tidigare idag när vi var på babysången var det nära att han tog sig fram, men typiskt att jag skulle missa ögonblicket när det väl händer! Imorgon får det nog bli krypträning på schemat!

Senare ikväll tänkte jag varva ner med en kopp te och ett nytt nummer av ELLE Interiör. Idag dök även nya Plaza Interiör upp så måndagskvällen är räddad! Den här gången var Plazan ett extra tjockt jubileumsnummer på hela 300 (!) sidor så jag har en hel del inredning och inspiration att sätta tänderna i. Perfekt!

Nu är ljusen tända och Philip sover sött så nu kan kvällens Idol börja!

Kram på er!