Sista april i Side

108597-945 108597-943
108597-944 108597-946

Godaste frukosten i morse. Amerikanska pannkakor med fruktsallad. Idag har vi varit på stranden hela dagen och just nu ser jag ut som en hummer. Klarat mig riktigt bra i veckan så i morse valde jag glatt en 4:a. Ingen bra idé såhär i efterhand. Annars har vi lekt med sötaste syskonparet Felicia och Oliver och varit inne i KumKöye. Nu ska jag snart gå upp på rummet och klura ut hur jag får igång ljudet på Mtv. Funkar på alla andra kanaler förutom just Mtv. Mycket förvirrande. Hoppas alla får en mysig kväll!    

Relax, take it easy

Så hett idag! Pustade vid poolen i några timmar (Britney "Break The Ice" i iPoden) men sen fick det bli stranden. Stod inte ut trots flera liter mineralvatten och cola-light. Så skönt med lite fläktande från havet och vi var nästan själva på "vår" strand. Darlingen premiärbadade men jag har än så länge bara gått i vågorna. Iskallt i både havet och poolen. 

Mysigt med vår första semester ihop. Darlingen och jag har varit tillsammans i snart 1,5 år och under den här trippen har jag upptäckt nya fascinerande egenskaper hos honom. Innan vi åkte betonade han att det här med att ligga och pressa inte var någonting för honom. Vem tror ni stressar upp sig och måste ut för att få bästa solstolarna? Om möjligt värre än mig när det kommer till det här med solning. Så fantastiskt skönt här annars. Vi tar det verkligen lugnt, pausar från jobben, sover länge och äter massor. Bufféerna är som sagt helt galna och dessertbordet är inte av denna värld. Som om det inte räcker med dessertbuffén som dukas upp vid poolen kl: 16 varje dag. Skippade den idag faktiskt. Eller ok, smakade en liten bit från darlingens rosa jordgubbshistoria.

Nu är cola-lighten uppdrucken och jag ska vara en snäll flickvän och förflytta mig till loungen. Darlingen vill se någon match och jag ska passa på att lägga in lite bilder. Ciao!   

Perrelli-klackar

Dag två i paradiset. Frukost bestående av grapefrukt och god turkisk yoghurt med sultanrussin och torkade aprikoser. Älskar torkade aprikoser. En skål med fruktsallad på sidan. Haft ännu en heldag vid poolen. Sippat rosé, lyssnat på Duffy och läst inredningstidningar. Dagens bikini - lilarosa bandeau från HM. Från vår balkong såg vi att även det större poolområdet öppnat så vi kanske får ta en sväng dit i morgon. Om det inte blir stranden. Börjar dessutom bli sugen på att shoppa så det får nog bli en sväng in till stan någon kväll. Vill hitta fina somriga armband.    

Nu är det snart dags för middag här. Bufféer, bufféer, bufféer. Har på mig förra sommarens favoritklackar ikväll. Riktiga Charlotte Perrelli-skor. Får ta en bild och visa senare... Hoppas alla får en bra kväll där hemma, kram.