Semester nästa


Ikväll skålar vi in semestern med lite gott bubbel och imorgon är det vi som skriver på upplåtelseavtalet för nya huset. Spännande! 

Det har varit så VAMT här idag och det märks tydligt på Philip som sover mer än han brukar göra på dagarna. Puh säger mamman och sträcker sig efter vattenglaset!

Idag har vi flängt runt och letat efter viktiga måsten inför semestern som närmar sig med stormsteg. Vi fick åka runt till flera butiker men till sist hittade vi precis den flytväst vi var ute efter och det blev mycket riktigt en Baby Safe från Helly Hansen. Philip fick även ett par shorts, en långärmad marinblå tröja med vita ränder och ett gäng kortärmade bodys.

Sist men inte minst blev det ett blått uv-tält med vita stjärnor från Snuggle Sac. Spf 50! Det ser nästan ut som ett liten borg med en flagga i toppen så jag kan tänka mig att det blir ett perfekt lektält längre fram. Tyvärr är tältet inte i modellen pop-up vilket känns smidigt när det ska tas med men det ska tydligen vara superenkelt att sätta ihop så vi får hoppas på det. Jag och tältpinnar känns nämligen inte som en vidare lyckad kombination!

För min del blev det två sollotions och ett par guldfärgade sandaler så jag är också väldigt nöjd med dagens shopping.

Imorgon på förmiddagen ska vi skriva på upplåtelseavtalet för nya huset. Vi ska även få listor på alla val och tillval som kan göras så det ser vi verkligen fram emot!

Sen bär det av... Jippi!

Hoppas du har en riktigt mysig sommarkväll!

Kram

Sommarfräsch i håret


På salong Unikt tidigare idag.

Så där ja! Nu är jag något ljusare och har fräscha toppar igen - så skönt! 

Det körde ihop sig lite under dagen så Philip fick vara med mig på salongen. Henrik kom in med honom lagom tills det var dags att skölja ur slingorna. Han satt snällt i mitt knä och tittade storögt på allt omkring sig medan min duktiga frisör Mia kortade av mitt hår med någon centimeter. Väldigt spännande tyckte han. Speciellt ljudet av fönen och alla speglar! 

Efter salongen hann vi med en sväng i butikerna för att spana in rean innan vi tog en snabb promenad hem för att hinna med den vanliga kvällsrutinen. En portion havregröt och sen godnatt!

Imorgon ska vi åka och köpa en liten babyflytväst till Philip som han ska ha när vi är ute med båten. Är ute efter modellerna Kid Safe eller Baby Safe från Helly Hansen som fått bäst i test. Vi ska även försöka få tag i ett smidigt uv-tält som han kan ligga och leka i när det är varmt ute.  

Nu blir det måndagsmys och sköna soffan för min del!

Kram

På Smögenbryggan


Bilder från midsommardagen som vi spenderade på soliga Smögen.

Godförmiddag måndag!

Nu är vi tillbaka i stan igen efter helgens midsommarfirande och en långhelg bland båtarna. Vi har haft det jättebra och jag längtar redan tillbaka men idag väntar ett efterlängtat besök hos frisören och salong Unikt.

Det ska bli så skönt att lägga i nya slingor och fräscha till topparna innan det är dags att packa väskorna ännu en gång. Nu är det inte många dagar kvar innan det är semester på riktigt för vår del.

Fyra underbara veckor tillsammans med mina älsklingar väntar!

Ha en riktigt bra dag!

Kram