Happy New Year!

Nyårsskumpan, favoriten Pol Roger, är välkyld och vännerna är förhoppningsvis på ingång...
 
Maten är förberedd, bubblet ligger på kylning och nu finns det nästan bara en sak att säga...
 
Tack för att ni tittat in här hos mig under året som gått och lämnat efter er så peppande, fina, fyndiga, roliga och eftertänksamma kommentarer. Tack, tack!
 
Nyårspåse från Lagerhaus fylld med Festis, popcornpåsar, partytutor och russinmix från Renée Voltaire till Philip och hans kompis Mira. Är det nyårsfest så är det!
 
Vi ses igen 2013!
 
Happy new times och happy new year!

Bling

Morgondagens bling...
 
Lite nytt till smyckessamlingen från Snö of Sweden.
 
På nyår vill man alltid försöka vara lite extra tjusig och morgondagens bling får bli mina nya örhängen från Snö of Sweden. Klänningen jag ska ha på mig är den svarta saken från HM med strasstenar på axlarna och till det får det bli enkla svarta pumps. Håret ska lockas och naglar + läppar målas röda...
 
Det perfekta vardagsarmbandet som sitter på min arm var och varannan dag tillsammans med silverarmbandet för Barncancerfonden och mitt Childhoodarmband.
 
Tänk att vi är framme vid den näst sista kvällen på 2012...
 
Kram

Mellandagar...

 
Sötaste hyacinterna på fat som jag fått av mina fina elever har nu slagit ut. Vita och fina!
 
 
Mellandagsfika med lussekrans fylld med mandelmassa och rivet apelsinskal. Recept från systrarna Eisenman och bakboken "Vinters söta".
 
 
Har ni sett något sötare? Råkar veta att hyacinterna kommer från min favoritflorist Zälls.
 
Vet inte om det bara är jag men idag har favoritbloggarna och Instagram nästan svämmat över med bilder på vårblommor och inredningstidningar med våriga omslag i pasteller. 
 
Känner mig faktiskt inte alls så klar med julen som många andra verkar vara. Tycker fortfarande att mina amaryllisar och hyacinter är precis lika vackra som på julafton och granen får stå kvar ett litet tag till. Julen dansas ut lagom till Philips födelsedag men därmot kanske det blir någonting lite mer vårigt i buketten på nyårsafton...
 
Idag har vi spikat meny och storhandlat inför nyårsafton. Vi var inte ensamma i butikerna precis och köerna var milslånga, puh! I år ska vi bara testa på nya recept så vi väl får se hur det går...
 
Nu ska jag svänga ihop min heta specialpasta med saffran och lite senare blir det nog en film på Viaplay. Härliga dagar!
 
Kram