Glöggmys med Blossa 12

Årets glögg Blossa 12 blir det ikväll!
 
Årets glögg från Blossa har ni sett tidigare och ikväll får det bli lite varm glögg framför "X Factor". Är så sugen på glögg just ikväll!
 
Imorgon får det nog bli ett shoppingrace. Vill helst undvika butiker såhär i adventstider men jag behöver köpa nya små lampor till stjärnorna och ett helt gäng julblommor för det hann jag inte med påväg hem från jobbet så jag får offra mig.
 
Är ni nyfikna? Några av er kanske redan listat ut och sett vad som är på gång här inne och ni andra får ge er till tåls tills på söndag. Det ska bli så kul att få berätta!
 
Ha en fin fredagskväll!
 
Kram

Whoop, whoop!

Nu sjunger liljorna på sista versen och imorgon får det nog bli både amaryllis och hyacinter som får följa med hem från blomsterbutiken efter jobbet. 
 
Whoop, whoop!
 
Det är stora saker på gång och snart lanseras någonting väldigt spännande och roligt som jag ska få vara en del av. Det är nästan olidligt spännande just nu och självklart får jag inte avslöja någonting mer än så riktigt än.
 
Spännande va?
 
Håll utkik här inne under helgen men redan imorgon kan ni få en hint om vad som är på gång så stay tuned...
 
Kram

Det här med julklappar...

Paketinspiration och tipp, tapp trendklapp i Allt i hemmet julspecial.
 
Tidigare ikväll var det nästan lilla julafton när jag hämtade jag ut ett tungt paket med en liten julklapp till mig själv och en födelsedagspresent till någon som snart fyller år.
 
Älskar att hitta inspiration till fina inslagningar och just nu känns det som det kryllar av vackra presentpåsar, omslagspapper och band i butikerna. Perfekt eftersom vi har fullt upp med födelsedagar i december och januari. Hemma hos oss är det nämligen bara Philip som får julklappar. Eller bara och bara. Philips önskelista till tomten är redan galet lång och på den står det Mack, Bärgarn, Blixten och Spindelmannen. Nästan bara bilar med andra ord!
 
Dags att ge sig ut i butikerna för att hitta fina omslagspapper och vackra band.
 
Kram