Heldag i stora staden

Hemma. Känner för att skriva det klyschiga "borta bra men hemma bäst" för det passar så perfekt in på allt just nu. Lyckad shoppingdag, komma hem till vår urfina lägenhet, lägga upp alla shoppingpåsar på ellipsbordet och bara tänka aaah... Nu ska vi äta ceasarsallad (sent jag vet) och sen ska jag sätta mig framför datorn och kolla in vad som hänt i bloggvärlden. Ska nog ta tag i projekt bakning också för det blev inget av det i går. Mysig hemmakväll!  

Minitripp till Sthlm i morgon

O la la! Idag när vi satt i bilen på väg ut till Marieberg och filosoferade över att det här är vår sista semestervecka kom vi på att vi borde åka till Sthlm. Yes! Längtar redan... Ska köpa fler duschkrämer från Philosophy (beroendeframkallande), kokosschampoo från Bumble & Bumble, en till lovely handkräm från Essie på Åhléns, smink från MAC, äntligen leta upp R.O.O.M, förhoppningsvis hitta jeans och besöka Kartells flagshipstore på Smålandsgatan. Dessutom vill darlingen kolla in vintage skinnjackor på 118 Second Läder. Gärna för mig! Nu ska vi skruva ihop tv-bänken...

Ps. Hur underbar är han inte? Darlingen kom precis in i arbetsrummet med en burk cola-light.

Ny tv-bänk igen

 Bild: IKEA

Ska strax dra ut till IKEA och köpa en till tv-bänk. Köpte en Friel när vi flyttade in men den ser rätt liten ut nu när soffan blev större. Tänkte ha två brevid varandra i vardagsrummet längs ena väggen. Perfekt med fler ytor där jag kan piffa med ljus, någon snygg bok och något av våra stora fat från Mateus. Nu ska jag botanisera i garderoben och fixa håret som ser ut som jag vet inte vad idag. Måste komma ihåg att handla på vägen hem för ikväll tänkte jag baka. Blir nog något chokladigt, typ kärleksmums... Mm!