Påskfint i city


Påväg in till stan. Ikväll åker vinterhjulen av och swivelhjulen på!


Påskfint i city med söta påskharar, påskris och våriga lökväxter.


Skylten i min favoritblomsterbutik Zälls här i stan.

Godkväll!

I eftermiddags tog jag och Filip en kort sväng ner på stan för att spana in alla nya fräscha butiker i en av galleriorna här i stan. Ett helt nytt våningsplan och en större hem- och inredningsavdelning på Åhléns. Dessutom nytillskott när det kommer till klädbutiker. Make Up Store och klädkedjan Monki har exempelvis flyttat in och fler butiker öppnar inom kort. Riktigt kul!

Den här onsdagskvällen ska ägnas åt packning inför påskhelgen. Det tar alltid lite längre tid av förberedelse nu när jag inte enbart packar åt mig själv. NAN, flaskor, nappar, blöjor, wipes, babysitter... Listan kan göras lång! 

Måste dessutom komma ihåg att byta hjulBuggan ikväll. Eftersom Filip föddes i januari då det var som mest snö har vi faktiskt aldrig kört vagnen med swivelhjulen på men bättre sent än aldrig! Måste dessutom hinna fixa med två påskägg som ska med i packningen.

Nu blir det andra halvan av kvällens "Halv åtta hos mig". Kram

Uppladdning inför långhelgen


Filip kan äntligen ha sin coola vinteroverall från Lindex som jag köpte redan när han låg i magen.


Fredagsfika! Semlan på bilden har faktiskt min svärfar gjort så det blir inte svårt att lista ut vem som kommer få ansvaret för tårtorna till dopet.


Det känns som fredag idag även om det bara är onsdag - helt underbart! Idag fick hela familjen en oväntad sovmorgon till 09.30 och nu har vi precis kommit hem från en kylig promenad

Planen var att möta upp mammorna idag på eftermiddagen men p.g.a. bortfall och missförstånd med tiden så det var bara att bädda ner en övertrött Filip i Buggan och ta en runda för oss själva. Hann få en uppdatering av både mamma och storebror så det blev en riktigt effektiv powerwalk.

Nu är det hög tid för dagens andra hemmagjorda fusklatte och sen ser jag fram emot lunchen som Henrik skulle köpa med sig på vägen hem!

Ha en mysig eftermiddag! Kram

Lovely knit


Odd Mollys Lovely knit i den ceriserosa färgen dark pink.

Ni har efterlyst bilder på Odd Molly-koftan jag kom hem med från butiken Heaven i förra veckan och här är den! En Lovely knit i färgen dark pink. Gillar verkligen omlottmodellen och jag misstänker att det kommer bli en solklar favorit i garderoben i vår! 

Var egentligen ute efter koftan i färgen light pink, som fanns med i en tidigare kollektion, men jag kan alltid hålla tummarna för att färgen dyker upp i höstkollektionen. Min nya kofta åker garanterat med i packningen inför påskhelgen! 

Idag blev det en rejäl promenad men annars har jag mest fixat här hemma medan Filip busat med pappa Henrik och kämpat på i babygymmet. I helgen knäckte vår duktiga lille kille koden och kom äntligen på hur han skulle röra armen för att få Mumintrollen i gymmet att röra på sig. Bra jobbat Filip! Det är superkul att följa ALLT som händer just nu och jag var som vanligt snabb att dokumentera med digitalkameran.

Imorgon är det träff med mammorna igen men vi har en tid på BVC inbokad så vi kan tyvärr inte gå. På onsdag ska alla mammor och bebisar ses för en promenad med vagnarna så vi får se fram emot det i stället!

Nu blir det Maria och co i Hollywoodfruarna innan det är dags för sängen. Måndagsmys! 

Kram