Kvällens skoparentes

Lycka! Partyskorna jag bloggade om igår är mina, igen. Spatserade tillbaka med 38:orna i högsta hugg och fick pengarna tillbaka. Efter en sväng på stan gick jag tillbaka till HM bara för att testa ett par 39:or. Som väntat för stora. Döm om min förvåning när jag av ren tristess testade mina gamla 38:or en gång till. Bara för att. Satt som en smäck. Samma skor! Mina fötter måste ha krympt över natten. Happy, happy, happy.

Babyfika i solen

 

Bilder från dagens babyfika med Jenny och lilla Vinzent. Kändes nästan som på jobbet när Vinzent kom igång med smörgåsrånsätandet. Tur att han är söt. Lite som Toker i Snövit. Kärleksmums och cola-light adderat lite barnvagsfönstershopping i solen innan det var dags att promma hem till Väster i mina nya sneakers. Darlingen håller på att fixa golven inför visningarna så jag har snällt fått hålla mig borta. Hann i alla fall ses över en sen salladslunch på mysiga Vardagsrummet. I morgon ska vi storstäda och homestyla lägenheten så jag borde kanske ge upp för kvällen även om jag har tusen viktiga saker att fixa. Får ångest av högen med viktiga papper som ska in i sina pärmar. Kul aktivitet en lördagskväll, nja.

Bästa shoppingskorna

image259 Bild: Zoovillage

Mina nya shoppingskor är hur sköna som helst. Känns som att trippa omkring på små moln i jämförelse med vintriga stövlar och ankelboots. Reebok Freestyle Hi Top. Drömdansskorna nummer ett när jag var liten. Alla ville ha ett par. Hittade dem på Stadium i fredags för 699 pix. Varit inne på vanliga vita Converse men nu har jag ändrat mig. Mina nya sneakers känns lite lagom retro och sporty för mig. Förra året fanns modellen i rosa men nu hittade jag bara svarta och vita. Skulle vara lite coolt att powerwalka i ett par rosa så jag får hålla ögonen öppna nästa gång jag är i Sthlm eller Gbg.