Påskpresenter

 
Idag hade jag med mig frökenpresenter till killarnas fröknar på förskolan. Innehållet var inget mer spännande än cellofanpåsar från Lagerhaus fyllda med blandat påskgodis men det verkade uppskattas.
 
Usch, igår sa jag upp förskoleplatserna och det känns faktiskt jättejobbigt. Hade gärna haft kvar pojkarna på deras förskola men det är klart att dom ska få chansen att lära känna kompisar i sitt nya område och i sin nya hemstad så nu är det bara att hålla tummarna för att vi får platser där vi vill.
 
Nu: middagsfix och kvällsfix!
 
Kram kram
 

Styra upp våren

 
Firade förlovningsdag här för ett litet tag sen och då fick jag den här superfina buketten av Henrik. Älskar rosor!
 
Måste nog köpa hem en ny bukett snart för just nu känns det som jag kan behöva en färgklick här hemma att vila ögonen på. Påskliljor får det nog bli. Herregud vilket ruskväder det varit senaste dagarna. Vill ju ha vår!
 
Som jag ringt och fixat idag. Kollat upp saker kring flytten, sagt upp förskoleplatser, sagt upp vår hemstäd, beställt nytt Ica-kort, bokat klipptid o.s.v, o.s.v. Allt tar sån tid och det är telefonköer hit och dit men det är såå skönt när man får saker ur världen och kan bocka av punkterna på listan.
 
Just nu laddar jag inför min nya måndagsfavorit - "Parneviks". Såå roligt!
 
Kram
 

Helgens

 
Den här helgen är jag hemma själv tillsammans med pojkarna. Igår var vi ute i princip hela dagen och idag kurar vi inomhus. Imorse ställde jag om klockorna till sommartid och fick mig sen en chock när jag tittade ut och såg att det snöade. Gaah!
 
 
Idag försöker jag hinna med lite söndagsplock och söndagstvätt mellan varven. Känns som det är leksaker överallt just nu. Philip ska iväg på sitt första disco-kalas lite senare i eftermiddag så nu ska vi leta fram någon snygg kalas-outfit och slå in paket här.
 
Söndagskramar!