Dubbelt upp

 
Min sneakerssamling börjar nästan ta över min skohylla men när Sportamore körde en sån där bra välj 3 betala för 2-kampanj i förra veckan så passade jag på. Klick, klick! Det tredje paret blev ett par golfskor till Henrik så alla blev nöjda och glada.
 

Ett nytt par Lunarglide 5 blev det också. Vääldigt rosa! Har haft Lungarglide tidigare och om jag ska börja springa nu i sommar så är ett par nya fräscha löparskor ett måste så det var lika bra att passa på när det var kampanj.
 
Ska nog inviga det ena paret redan ikväll. Känner att jag måste prioritera och shejpa upp träningen igen för nu har det blivit för många veckors vilande. Så segt när långdragna förkylningar kommer och ställer till det för det är alltid lika svårt att hitta tillbaka till bra rutiner. I alla fall för mig!
 
Kram

Tjejfest

 
Nu drar den här mamman iväg på tjejfest. Första riktiga utekvällen på hur länge som helst känns det som. Vi börjar kvällen med en flaska rosé hos en av grannfruarna så får vi se var kvällen slutar sen...
 
Hoppas ni får en fin lördagskväll!
 
Kram

Markiser & plisséer

 
Idag hände det spännande grejer här hemma och Philip tyckte det var som lilla julafton när en "jobbarbil" rullade in på parkeringen tidigt imorse fullastad med...
 

Just det! Dags för markiser, ett gäng plisséer och mörkläggningsgardiner till Carls rum. Äntligen!
 
 
Fix, fix, fix!
 
 
Ny markis och plisségardin på plats i hallfönstret. Det måste såklart vara samma färg på alla markiser i föreningen så färgen på markiserna är ljusgrå även om jag tyvärr kan tycka att den ser mer beige ut mot fasaden när den kommer på plats.
 
Aja, slutresultatet blev i alla fall jättebra och vilken skillnad med värmen. Köket känns inte längre som en bastu när vårsolen ligger på och vi slipper kisa när vi sitter vid köksbordet. Halleluja!
 
Ha en fortsatt fin fredagskväll. Här kör vi premiärgrillning ikväll. Såå mysigt!
 
Kram