1:a advent hos oss

 
1:a advent idag. Blir som ett litet barn när julen närmar sig men det är ju så mysigt!
 
Det första vi gjorde imorse var att tända kalenderljuset från Tine K och sen har vi bockat av både Djupadalsbadet (för Philip och Henriks del) och en eftermiddagsfika med pepparkakor och lussebullar. Myys med 1:a advent!
 
 
Nu ska jag leta fram ett passande omslagspapper och slå in ett paket till Philip. Adventskalendern med Lego som jag visade er tidigare i veckan ligger redan inslagen och klar men så hittade jag en supermysig och passande julbok som han också ska få imorgon. Får visa vilken en annan dag...
 
Hoppas ni alla har en supermysig söndag!
 
Kram
 

Preppar

 
Lite nytt adventspiff inhandlat inför morgondagen...
 
Tidigare idag tog jag och Philip en promenad bort till vår supermysiga blomsterbutik Årstid för att köpa hem hyacinter till imorgon och som ni ser fick vi även med oss lite annat hem. Man kan ju lätt gå bananas där inne för det finns så mycket juligt och fint. Som att gå in i ett tittskåp!
 
Sen hann vi med ett snabbt stopp på Ica innan vi traskade hem igen. Så mysigt att promenera omkring på gatorna här omkring tillsammans med Philip och titta på alla stjärnor och adventsljusstakar som lyser i alla fönster. Finns inget mysigare den här tiden på året. Philip tyckte såklart att alla blinkande dekorationer i grönt, rött och blått var finast, haha!
 
Kram

Black friday

 
Black friday idag och jag var faktiskt tvungen att googla begreppet för jag fick för mig att budskapet var det motsatta. Än så länge har jag lyckats hålla mig borta från all shopping men det har verkligen haglat in erbjudanden idag. På både mail och sms. Från alla håll och kanter.
 
Lite tröttsamt med ännu en "dag" kan jag tycka...
 
 
Nej, nu ska jag logga ut från bloggen och ta helg. En oplanerad och efterlängtad adventshelg tillsammans med mina killar. Kanske bäst jag tar och putsar lite på mässingskrukan innan söndag. Ser helt klart ut som det kan behövas...
 
Ha en fin fredagskväll alla fina!
 
Kram