Black friday

 
Black friday och ikväll ser jag fram emot att få sjunka ner i soffan med en godisskål och slötitta på Idol. Har faktiskt ingen direkt favorit i år men det är alltid kul att se fredagsfinalerna.
 
Har varit själv med killarna hela veckan och tidigare idag slog jag till på en storstädning för att sanera efter alla sjukdomar så ikväll känner jag mig lite lagom fredagstrött. Men nu är det i alla fall rent och fint här hemma så imorgon åker stjärnorna upp.
 
Känner jag mig själv rätt kommer jag nog somna i soffan innan nyheterna. Zzz...
 
Kram 

Sugen på julbak

 
Älskar att bläddra i bakböcker och på bilden ser ni två av mina gamla godingar som jag plockar fram vid den här tiden varje år.
 
Tycker jag ser pepparkaksbak på var och varannan blogg just nu och jag vill också. Känner mig faktiskt galet sugen på att dra igång med julbak men jag får nog hålla mig till nästa vecka...
 
Hade varit mysigt att hinna baka till på söndag men jag vill bli helt friskt först. Sen har jag lovat Philip att vi ska baka både pepparkakor och lussebullar. Pepparkakshus ska han göra tillsammans med sin farfar i år. Så mysigt!
 

Vältummade favoriterna "Monikas jul" och "Vinters söta" av Monica och Lisa Eisenman
 
Kram

Ny vardag

 
Förmiddagens aktiviteter: bläddra lite i mama och få i sig dagens andra kopp kaffe + en av svärfars bullar.

Hej tisdag!
 
Har för mig att jag skrev något liknande om vår nya vardag för några veckor sen men nu känner jag att vi har landat. Nu börjar jag dessutom känna mig lite piggare efter flera veckors förkylning så bara det känns helt underbart.
 
Visst, det går knappt att jämföra med när jag var hemma med Philip då jag hade all tid i världen för långa barnvagnspromenader, fikamaraton och träffar med mammorna (kram på er Ullis och Elsa) men jag gillar det. Det är självklart lite mer att få ihop. Ja lite mer av allt kan man säga men det flyter på rätt bra även om det ibland känns som man inte hinner mer än hem från förskolan innan det är dags att hämta.
 
 
Muggen är Filippa K för Rörstrand och bullfatet är Mateus.
 
Var beredd på "en av varje" men Carl har hittills varit nöjd med det mesta och väldigt lik sin storebror både när det gäller personlighet och sömnbehov så det tackar vi för. Tack Carl!
 
Kram